Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Senior HMSS ingeniør/Rådgiver

AibelHaugesund7. mai 2023
Søk her

Kontaktperson

Marianne Eliassen

Department Manager, HSSE

marianne.eliassen@aibel.com

Med over hundre års erfaring er Aibel en ledende leverandør innen olje-, gass- og havvindindustri. Vi tilbyr våre kunder optimale og innovative løsninger innen prosjektering, konstruksjon, modifikasjon og vedlikehold gjennom hele prosjektets livssyklus. Spennende, ikke sant? Vi ser nå etter en Senior HMSS ingeniør/HMSS rådgiver som kan bidra til at våre ansatte har en sikker hverdag

Ansvar og arbeidsoppgaver

Denne posisjonen er en nøkkelressurs i prosjekt-team innen offshore og landbasert industri, og vil være et viktig bidrag inn i et større fagmiljø i Aibel. Du vil være med å utarbeide og følge opp HMSS program og handlingsplaner i samsvar med Aibels mål og prioriteringer samtidig som vi møter kundens forventinger. Å inneha kjennskap til gjeldende interne krav , spesifikasjoner, relevante lover og forskrifter vil være viktig i denne rollen da det vil være din oppgave å påse at disse blir implementert i våre prosjekter. Som HMSS ingeniør vil du kontinuerlig arbeide for forbedringer innenfor prosjektenes mål for helse, miljø og sikkerhet samtidig som du samarbeider med våre kunder og underleverandører for å påse at alle krav blir ivaretatt.

 • Delta i risikovurderinger i ulike prosjektfaser
 • Samordne og rapportere HMS resultater internt/eksternt til kunde
 • Initiere og delta på inspeksjoner, møter o.l. på installasjoner og anlegg
 • Støtte prosjektorganisasjonen med opplæring og instruksjoner vedr. HMS prosesser, systemer og verktøy
 • Følge opp hendelser slik at organisasjonen kan lære av årsakene til hendelsene
 • Det kan forekomme noe reising i jobben

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har utdannelse innen HMS/Teknisk sikkerhet på Bachelor-/Master nivå. Dersom du har lang og relevant erfaring kan dette kompensere for manglende formell utdanning.

 • Relevant erfaring fra petroleumsrelatert/fornybarrelatert prosjektarbeid/ eller bygg og anlegg
 • Gode språkkunnskaper I norsk og engelsk er en fordel muntlig og skriftlig
 • Gode samarbeidsevner
 • Fleksibel for skiftarbeid kveld, natt og helg

Hvem er du?

Vi ser etter deg som er læringsvillig og har evne til å tilpasse deg fremtidens teknologi og løsninger. Du er proaktiv og deler dine egne erfaringer med andre, samtidig som du søker råd fra ditt team. Du er fleksibel og løsningsorientert i arbeidet.

 • Være systematisk og nøyaktig
 • Ha høy lojalitet til tidsfrister og kvalitetskrav
 • Kommunisere godt og evne til å veilede andre i teamet
 • Etterlever Aibels verdier og visjoner

Bli vår kollega:

Hos Aibel har du mange karrieremuligheter. Vi legger til rette for at du kan arbeide på tvers av fagområder, bygge kompetanse og utvikle ditt eget potensiale. Dette bidrar til pulserende og engasjerende arbeidsmiljø. Vi tilbyr også fleksibel arbeidstid. I tillegg har velferdsklubbene våre et bredt spekter av aktiviteter og treningsmuligheter for alle våre ansatte.Verdigrunnlaget vårt er “We Care” - vi skal være ansvarlige, visjonærer, åpne og fleksible. Verdiene gjenspeiler holdningene vi har på jobb og setter standarden for hvordan vi arbeider for å nå målene våre. Vi verdsetter inkludering, likestilling og mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonsevne og etnisk bakgrunn.Vår overordnede strategi er å gradvis utvikle vår virksomhet fra olje og gass over mot fornybare løsninger. Fordi vi ser på vårt samfunnsansvar som en grunnleggende forutsetning er bærekraftig utvikling en naturlig del av våre retningslinjer, arbeidsprosedyrer og beslutningsprosesser.

Kan du identifisere deg med vårt verdigrunnlag, og blir du inspirert av vår visjon? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Søknadsfrist og kontaktinformasjon:

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte Marianne Eliassen, Department Manager HSSE resources på tlf: +47 911 73 334

Arbeidssted: Haugesund

Søknadsfrist: 07.05.2023

Stillingsinfo

Frist7. mai 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Marianne Eliassen

Department Manager, HSSE


Industrier

HMS/SHA

Se flere stillinger fra Aibel

Aibel is a leading service company within the oil, gas and offshore wind industries. We provide our customers with optimal and innovative solutions within engineering, construction, modifications and maintenance throughout a project's entire life cycle.