Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Senior Frontendutvikler

Vil du være med å påvirke og utvikle vår Frontend sammen med oss?

Hansa Borg Bryggerier ASLysaker23. juni 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Kim Sune Sørensen

Director, Corporate Financial Business Development

+45 29 23 00 38

Eirik Lohne

Head of Controlling

Er du lidenskapelig opptatt av Microsoft Power BI og drømmer om en nøkkelrolle i et ambisiøst team med et felles mål om å oppnå noe stort sammen? Da er det kanskje akkurat deg vi leter etter til vårt front-end Power BI-team

Er vi en perfekt match?

Er du i ditt ess når du får jobbe med design og utvikling av BI løsninger i Power BI (SAP BW) Om du er en som elsker å samhandle med mennesker og oversetter din IT kunnskap til sluttbruker så vil du trives hos oss. Om du i tillegg deler vårt brennende engasjement for FMCG og det å få bidra til å utvikle våre BI rapporter slik at vi kan ta bedre beslutninger – ja da er vi en perfekt match! Vi er en gjeng som elsker det vi holder på det og det å få til ting sammen. Vi har til tider mye å gjøre, men det er også med på å gi oss energi!

Litt om din nye rolle:

Våre Power Bi-rapporter spiller en sentral rolle i organisasjonens daglige beslutninger og har et stort antall brukere og visninger. Vi er nå inne i en spennende fase og skal bygge opp en ny rapporteringspakke. Vi har oppgradert fra BW 7,5 til BW4HANA og ønsker å implementere dette i vår rapportering. I denne prosessen vil vi gjerne strømlinjeforme og automatisere mer på tvers av alle markedene vi opererer i Ditt ansvarsområde vil være å jobbe med rapporter for Norge.

I din hverdag vil ditt bidrag være å hjelpe selskapet ved å levere relevant innsikt på en lettfattelig og forståelig måte. Dette løser du ved daglig å definere, designe og utvikle det fremtidige oppsettet for BI-rapportering– i tett samarbeid med dine kolleger i teamet og i dialog med sluttbrukerne ute i forretningen. Nøkkelordene er standardisering, automatisering og strømlinjeforming. Parallelt med dine utviklingsoppgaver vil du i samarbeid med dine kollegaer bygge opp og drive et fellesskap av superbrukere på tvers av ulike forretningsområder og markeder.

I tett samarbeid med forretningen og dine kollegaer i front-end BI vil din rolle være å definere, designe og utvikle fremtidige rapporter for å sikre et solid beslutningsgrunnlag. Vi skal samtidig drifte de eksisterende rapporter, inntil vi har de nye på plass.

Dine primære oppgaver blir å:

  • Delta i implementeringen av det nye Power BI miljø basert på Fabric
  • Designe og utvikle design, rapporter & Dashboards i Power BI
  • Delta i prosjekter
  • Superbruker for Norge samt delta i et superbrukerfelleskap internasjonalt for Power BI
  • Sikre solid dokumentasjon av utførte oppgaver

Faglig sett kjenner du deg igjen i hoveddelen av våre ønsker:

  • Du er en proaktiv lagspiller med over 3 års erfaring innenfor Power BI utvikling
  • Du trives med å utvikle nye løsninger basert på dialog med sluttbrukere i bedriften
  • God erfaring og forståelse for forretningsspråk, slik at du kan oversette ditt IT-språk til noe som gir mening for kolleger uten din egen IT spesialist kunnskap
  • Du kan utvikle Dashboards, som er selvforklarende og mulige å forstå på få sekunder
  • Du har gode engelsk kunnskaper skriftlig og muntlig

Ditt nye team:

Vi har nylig flyttet Power BI front end utvikling nærmere forretningen, og du vil derfor bli en del av Controlling.. Vi samarbeider tett med IT, som har ansvaret for back-end samt alle avdelinger og markeder i forretningen. Vi jobber også med eksterne konsulenter for å sikre en fremtidsrettet løsning for våre nye rapporter.

Flinke folk har mange muligheter. Hvorfor skal du velge oss?

Vi ønsker å være DET FORETRUKNE VALGET innenfor drikkevaresegmentene. Vi utfordrer status quo ved å gjøre det bedre hver dag på en morsom, smidig og bærekraftig måte og skaper gode og hyggelige øyeblikk for våre forbrukere. Ønsker du muligheten til å få utfordret deg selv og utvikle deg både faglig og personlig i en ambisiøs og engasjert organisasjon. Ønsker du å påvirke og ha en viktig rolle i videreutviklingen av Hansa Borg & Solera Norge som konsern? Vi ønsker å gjøre en forskjell, og vi håper du vil bidra.

Vi GLEDER oss til å høre fra deg! Stillingen rapporterer til vår Finance Director i Norge som starter hos oss i august Vi flyttet høsten 2023 inn i moderne og trivelige lokaler på Lysaker. Du vil også samarbeide internasjonalt med andre som har samme rolle som er lokalisert i Norge, Danmark og Finland? Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, vi er AFP bedrift og har ansattgoder som parkering, sykkelparkering, bedriftshytter i Norge og i varmere strøk er noe vi kan nevne.

Du behøver ikke sende en lang søknad; din CV er mer enn nok.

Har du spørsmål om stillingen og ønsker å vite mer om stillingen og hvem vi er, da er du velkommen til å ta kontakt med Director, Corporate Financial Business Development Kim Sune Sørensen på mobil +45 29230038 eller Head of Controlling Eirik Lohne på mobil 940 07 523

Vi ser frem til at høre fra deg!

Sted: Vollsveien 13H, 1366 Lysaker

Hjemmekontor: Delvis hjemmekontor

Stillingsinfo

Frist23. juni 2024

Kontaktpersoner

Kim Sune Sørensen

Director, Corporate Financial Business Development

Eirik Lohne

Head of Controlling


Stillingstyper

Fast ansettelse,Hybrid,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Hansa Borg Bryggerier AS

Hansa Borg Bryggerier er Norges største norskeide bryggeriselskap. Vi har bryggerier i Bergen, Kristiansand og Sarpsborg samt tappeanlegg for Olden naturlig mineralvann i Stryn. Vi produserer Waldemars på vårt Mikrobryggeri i Bergen og er på eiersiden i Nøgne Ø, det kompromissløse bryggeri i Grimstad og

Austmann Bryggeri i Trondheim. Totalt er vi om lag 300 medarbeidere.

Hansa, Borg, CB, Grevens Cider og Olden er selskapets viktigste egeneide merkevarer. I tillegg har vi lisens på produksjon og markedsføring av Heineken og Clausthaler.

Årsaken til vår suksess er entusiastiske medarbeidere og godt håndverk - vi er stolte av våre sterke merkevarer!