Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Senior Elektroingeniør Høyspent

RambøllUllern9. juni 2023
Søk her

Kom og ta med din kunnskap, kompetanse og deg selv når du bidrar til et av de sterkeste fagmiljøene innen høyspentløsninger. Vi bidrar hver dag til den grønne omstillingen, og sørger i den forbindelse for pålitelige og gode strømanlegg. For å lykkes i jobben er det essensielt at du har 5-10 års erfaring innen fortrinnsvis både lav- og høyspentanlegg, har jobbet med prosjektering av elektriske installasjoner innen industri, forsyningssektoren, kraftverk eller offshore-industri og brenner for å gjøre en forskjell.

I tillegg er det viktig at du er i stand til å delta i prosjekter hvor du noen ganger må jobbe veldig selvstendig og andre ganger må samarbeide med andre faggrupper. Er du vår nye senior elektroingeniør?

Klikk på søknadsknappen og start søknadsprosessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grensene for ditt yrke samtidig som du utvikler deg i et miljø hvor vi verdsetter samarbeid og tillit? Vi jobber for å skape en bærekraftig fremtid, og vi streber etter å sette standarden for vår bransje med inspirerende prosjekter og innovative løsninger. Hos oss blir du en del av et globalt selskap som har hatt suksess siden 1945. Sammen er vi i forkant og etterlater et positivt inntrykk på samfunn, bedrifter og mennesker over hele verden.

Du vil bli en del av vår Energi avdeling

Som vår nye Senior Elektroingeniør Høyspent vil du bli en del av et virkelig sterkt team, med 45 kolleger i et internasjonalt miljø.

Hovedfokus vil være på prosjektering av elektriske installasjoner som inngår i den grønne omstillingen, inkludert hydrogen-anlegg, el-kjeler, biokonverteringer av kraftverk, karbonfangstanlegg, vindturbiner etc.

Vi dekker alle prosjektstadier, fra tidlige konseptfaser til planlegging og tilsyn, samt igangkjøring.

Faglig jobber vi også med alle områder innenfor den grønne omstillingen, inkludert prosjektering, spesifikasjon og planlegging av nye anlegg og ombygging av eksisterende anlegg, rådgivning innen bygging, drift og vedlikehold av høykraftverk, inkludert generatorer, transformatorer, frekvensomformere, selvforsyningsanlegg og overføringsanlegg. Beregning, planlegging og dimensjonering av sikringsanlegg. Prosjektgjennomføring av små og store prosjekter med inntil flere faggrupper involvert. Test og kontroll, faglig tilsyn og igangkjøring av høystrømsanlegg.

Dine viktigste oppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Design, spesifikasjon og planlegging av nye anlegg og ombygging av eksisterende høyspentanlegg
 • Rådgivning innen konstruksjon, drift og vedlikehold av høyeffektsystemer, inkludert generatorer, transformatorer, frekvensomformere, selvforsyningssystemer og overføringssystemer
 • Beregning, planlegging og dimensjonering av sikringsanlegg
 • Prosjektgjennomføring av små og store prosjekter med inntil flere faggrupper involvert
 • Bistand til budsjettering og anbud etter gjeldende anbudsregler
 • Test og kontroll, faglig tilsyn og igangkjøring av høyspentanlegg

Ditt utgangspunkt for konstant utvikling. Fra din første dag på Rambøll støtter vi din personlige og faglige utvikling. Vi antar at utgangspunktet ditt er:

 • Elektroingeniør eller annen ingeniør med erfaring innen feltet
 • 5-10 års erfaring innen fortrinnsvis både lav- og høyspentanlegg
 • Erfaring med å lede mindre prosjekter selv og at du evner å jobbe selvstendig
 • Du er analytisk og kan overvåke kompliserte systemer, og setter din ære i å levere høy kvalitet og overholde tidsfrister.
 • Du vil noe med faget ditt og ønsker å aktivt utvikle deg innenfor fagfeltet og bli dyktigere for hver dag.

For å lykkes i jobben er det også viktig at du er: en person som brenner for yrket ditt og ønsker å bidra til både gode løsninger og et godt miljø både i avdelingen og prosjektene. Du jobber selvstendig, kommuniserer godt og profesjonelt med kunder, kollegaer og andre samarbeidspartnere.

Velkommen til vår energiavdeling

Rambøll er ledende innen grønn omstilling, og vår helhetlige tilnærming til energi sikrer bærekraftige energiløsninger som vi planlegger, designer og gjennomfører over hele verden. Vi er ca. 1600 energieksperter i 15 land, og sammen dekker vi hele spekteret av teknologier og alle deler av verdikjeden fra produksjon til overføring og distribusjon. Lokasjon er fleksibelt, men fortrukket i nærheten av vårt kontor i Oslo, Stavanger eller Trondheim.

Hvordan søke?

Søk på nettet ved å trykke på søkeknappen. Last opp CV, søknad og relevante dokumenter som viser hvorfor du er den beste kandidaten for jobben og når du kan starte. Vi ser frem til å lese søknaden din. Frist: 1. juli 2023. Søkere vurderes fortløpende.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med Global Head of Discipline, Flemming Pedersen +45 51613748 eller direktør Energy Norway André Smith +47 93401816.

Stillingsinfo

Frist9. juni 2023
ArbeidsspråkNorsk

Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!