Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Senior Elektroingeniør Høyspent

RambøllOslo eller Trondheim6. juli 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Lidia Leinweber

Prosjektleder

+47 957 39 487

André Smith

Direktør Energy Norway

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse innen elektriske systemer i en stilling hvor du får bidra til innovative løsninger av høy kvalitet. Du vil være en bidragsyter til vårt vindteam i Norge der energi, bærekraftige løsninger og kundefokus står øverst på agendaen.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Da anbefaler vi deg å legge inn en søknad, eller ta kontakt for en uforpliktende samtale om stillingen og hvilke spennende prosjekter vi jobber med i Rambøll.

Partner for bærekraftig endring

Rambøll har nettopp lansert en ambisiøs strategi for de neste 4 årene, «The Partner for Sustainable Change». Strategien har fire fokusområder hvor vi tar mål av oss til å være en global leder; Dekarbonisering for Net Zero Carbon; motstandsdyktige samfunn og levedyktighet; ressursforvaltning og sirkulær økonomi; og biologisk mangfold og økosystem. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

Bli en del av får Energy-divisjon

Som vår nye konsulent vil du være en del av et stort globalt team med rundt 500 kolleger som jobber med vindkraft. Vi støtter hverandre med kompetanse og erfaring på tvers av landegrenser, og du vil oppleve et globalt team med bred faglig bakgrunn i våre prosjekter både nasjonalt og internasjonalt. Vindkraft i Norge vil vokse og Rambøll, som et ledende vindkonsulentfirma, har en nøkkelrolle i denne utviklingen med mange eksisterende og interessante prosjekter både pågående og innkommende.

I tillegg til å være best på prosjektgjennomføring skal vi være i front for å ivareta Rambølls strategi i prosjektene. Vi er også opptatt av faglig utvikling, kontinuerlig forbedring, sosialt samhold og at arbeidshverdagen tilpasses dine behov og ønsker. Rambøll tilbyr en fleksibel og god løsning for hjemmekontor og fleksitid. Våre ansatte gjennomfører prosjekter i alle størrelser både nasjonalt og lokalt. Vi har også regelmessige henvendelser fra våre kollegaer globalt om bistand, så mulighetene er mange. Felles for disse prosjektene er at du har en avdeling som preges av tillit, fleksibilitet og ansvar i ryggen. Begynner du hos oss vil du få din egen fadder og nærmeste leder vil i samarbeid med deg utvikle karriereplanen din. Vi har felles fagløft gjennom seminarer, fagdager og studieturer. Det sosiale livet på kontoret ivaretas av våre humørgrupper.

Dine viktigste oppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Delta i våre vind- eller fornybare energiprosjekter som HV-elektrospesialist
 • Koordinering av elektriske grensesnittmøter med, WTG-leverandør, tredjepartsleverandører, lokale nettoperatører. Møtet vil typisk være fokusert på HV-nettkapasitet/-samsvar.
 • Utarbeide elektroteknisk dokumentasjon og studier.
 • Utarbeidelse av testprosedyrer for nettsamsvar.
 • Lede møter relatert til rutenettdesign for nettsteder med stavsholdere.
 • Kvalitetskontroll av ingeniørarbeid, konstruksjon, mekanisk ferdigstillelse, igangkjøring og energisering.

Ditt utgangspunkt for konstant vekst

Fra det øyeblikket du blir med i Rambøll, vil vi støtte din personlige og profesjonelle utvikling slik at du vokser med selskapet. For denne rollen tror vi at utgangspunktet ditt er:

 • B.Sc. eller M.Sc. innen elektro- eller kraftteknikk
 • Minimum 5 års erfaring som HV elektroingeniør fra infrastrukturprosjekter.
 • God kommunikasjon på norsk og engelsk.

Erfaring med følgende vil bli ansett som en fordel:

 • Erfaring innen vindkraft eller annen fornybar energi er å foretrekke.
 • Middels og høyspenningskabel / overhead linjer.
 • Transformatorstasjoner med middels og høy spenning.
 • Nettoverholdelse / rutenettdesign / statiske og dynamiske studier og testing.
 • Inspeksjoner og igangkjøring.
 • Kommunikasjonssystemer som SCADA-systemer.
 • Teknisk støtte.

Din viktigste driver er å oppnå gode resultater i prosjekter. Du er fleksibel og liker å bli utfordret gjennom en rekke interessante prosjekter som involverer både lokalt og internasjonalt samarbeid.

Lokasjon er fleksibelt, men fortrukket i nærheten av vårt kontor i Oslo eller Trondheim.

Slik søker du

Søk på nettet ved å trykke på søkeknappen og laste opp CVen, søknaden og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg.

Vi påpeker at søknadene behandles fortløpende.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med prosjektleder Lidia Leinweber +47 957 39 487 eller direktør Energy Norway André Smith +47 93401816.

Stillingsinfo

Frist6. juli 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktpersoner

Lidia Leinweber

Prosjektleder

André Smith

Direktør Energy Norway


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!