Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Senior Consultant

Er du klar for å sette ditt preg på sentrale digitale løsninger?

NetcompanyOsloSnarest
Søk her

Kontaktpersoner

Lotte Viskjer Halvorsen

lottev@netcompany.com

Nøkkelord

JavaC#JavaScript

Har du noen års erfaring som utvikler og er klar for å sette ditt fingeravtrykk på noen av de mest sentrale løsningene vi møter i vår digitale hverdag? Ønsker du å spille en avgjørende rolle for teamet ditt og prosjektets fremdrift, og være involvert i alle deler av prosessen - fra design og utvikling til sikring av at vi leverer et produkt av høy kvalitet til kunden?

Netcompany søker nå Senior Consultants som er klar for å utfordre seg selv i en rolle med ansvar for at kundens krav og behov omsettes til solide IT-løsninger som skaper verdi. Med din kompetanse kan du for eksempel bidra til å sikre god og effektiv hjelp til barn og unge gjennom digitalisering av barnevernet eller sørge for at samfunnet har tilgang til effektive og sikre legemidler og medisinsk utstyr gjennom digitaliseringen av Legemiddelverket.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har et hjerte som banker for å utgjøre en forskjell og har den tekniske verktøykassen i orden, med en naturlig nysgjerrighet for nye teknologier. Du er opptatt av gode løsninger og kodekvalitet, er hjelpsom og deler gjerne din kunnskap med andre.

Du trives i tverrfaglige team og finner det gjerne naturlig å ta lederansvar for dine teammedlemmer.

Videre ser vi for oss at du

  • Har høyere formell utdannelse innen IT
  • Har flere års relevant erfaring
  • Har programmeringserfaring i Java, C# eller JavaScript
  • Behersker norsk og engelsk - skriftlig og muntlig

Hvorfor jobbe hos oss?

I tillegg til at du vil jobbe sammen med dyktige folk i et sterkt og innovativt fagmiljø, kan vi tilby følgende:

  • Flat struktur og lite hierarki
  • Kontinuerlig utvikling og gode karrieremuligheter
  • Faglige aktiviteter gjennom vårt kompetanseutviklingsprogram Netcompany Academy, samt globale faggrupper og sertifiseringer
  • En flust av sosiale aktiviteter som for eksempel fredagsbar, kinoklubb, quizgruppe, fotballag, squash, sommerfest, årsfest, årlig vinter- og sommertur med mye mye mer!
  • Konkurransedyktig lønn og betingelser, gode forsikringer og pensjonsordning

Vi er Netcompany

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer forretningskritiske IT-prosjekter og hjelper kunder med digital transformasjon via digitale plattformer, kjernesystemer og infrastruktursystemer. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være kodenære og helt i forkant i systemutviklingsfaget. Vi tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning.

Våre ansatte er nøkkelen til vår suksess, derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. Hos våre kunder tar vi ansvar og arbeider målrettet, og utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Vi har stor variasjon i arrangementer, fra brettspillkveld til tur til Jotunheimen, så det er noe for alle og enhver.

Vi tar ansvar, helt enkelt.

Synes du dette høres spennende ut?

Ta kontakt med Lotte Viskjer Halvorsen (lottev@netcompany.com, 90700176) dersom du har spørsmål om stillingen eller er åpen for en uforpliktende prat.

Alle kvalifiserte kandidater er velkomne til å søke uavhengig av kjønn, kjønnsuttrykk, seksualitet, funksjonshemming, alder, religion og livssyn, politisk ståsted, nasjonalitet, etnisk eller sosial bakgrunn.

I Netcompany er vi opptatt av å skape en tilrettelagt og inkluderende arbeidsplass for alle. Dersom du av ulike grunner trenger tilpasninger eller ytterligere støtte under rekrutteringsprosessen hos oss, vennligst send en e-post til Julie på tilpasninger.no@netcompany.com, så vil vi bistå deg.

Stillingsinfo

FristSnarest

Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Netcompany

What guides us is a core belief that technology makes a real and positive difference to societies, businesses, the environment, and our common future – if done right.

By leveraging technology and digitalisation responsibly, it is Netcompany’s purpose to contribute to a modern and mature Europe that prioritises democracy, justice, transparency, and social security. Our goal is to empower societies and citizens of Europe to stand independently and strongly, and to lead the way in shaping a better future for all.

If we do it right, we will hand over a society to our coming generations that both we and they can be proud of. A society where innovation, growth, welfare, sustainability, and political stability go hand in hand.