Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Senior Brannteknisk prosjektering

Er du lei av en lang og kjedelig stillingsannonse som skryter av hvor fint og flott kontoret vårt er?

Asplan ViakTrondheim13. august 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Regionsleder Kari Overvik

+47 908 37 079

Terje Kristoffersen Gruppeleder Bygg Trondheim

En unik mulighet til å utvikle deg innenfor Brannteknisk prosjektering.

Hvor godt arbeidsmiljø vi har, eller at du har mulighet for personlig utvikling – vel, alt det har vi!

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vår visjon er å være den fremste arena for samfunnsutvikling. Vi leter nå etter en engasjert og faglig dyktig branningeniør til vårt kontor i Trondheim som ønsker å ta del i vår visjon. Du vil få spennende og varierte arbeidsoppgaver med mening. Kompetanseutvikling er viktig for oss, og hos oss vil du og få muligheten til å utvikle deg gjennom blant annet faglig nettverk, kurs og forskningsprosjekter.

Du vil tilhøre Bygg gruppen i Trondheim som består av 10 medarbeidere hvor 6 jobber med konstruksjonsteknikk, 3 jobber med brannteknikk og en jobber med prosjektadministrasjon. Du vil også delta i faglig brann-nettverk på tvers av alle kontorer og regioner, der vi i alt er 14 brannrådgivere på landsbasis. Disse møtes i jevnlige møter hver andre uke og reiser på egen fagsamling en gang i året.

Vi er ute etter deg som vil være med å utvikle fagområdet brannteknikk videre. Branningeniørene våre i Trondheim er i dag involvert i alt fra skisseprosjekt til tilstandsvurderinger av fredede bygninger. Vi har rammeavtale med blant andre Trondheim Kommune, Forsvarsbygg og NTNU. Flere av medarbeiderne er også med i forskningssentret FRIC hvor det forskes på brann opp mot bygninger i tre, brennbare materialer, brannbekledning, solceller, batteri, og mer. Du vil her kunne være med å påvirke fremtidens løsninger innen brannsikkerhet og utvikle din kunnskap videre.

Asplan Viak i Trondheim har ulike faggrupper og arkitekt er en av disse. Du vil her få muligheten til å bistå i alt fra reguleringsplaner, infrastruktur (tunnel) og faglig spørsmål rett over bordet fra arkitekter og tekniske rådgivere (VVS og elektro).

Arbeidsoppgaver

Du som Branningeniør får varierte oppgaver som omfatter planlegging og prosjektering innenfor en rekke problemstillinger. Vi er opptatt av å se den enkelte medarbeider og du vil ha gode muligheter til å kunne påvirke din egen utvikling, dine arbeidsoppgaver og arbeidshverdag. Oppdragsporteføljen er spennende og variert. I tillegg til det overnevnte vil stillingen ta for seg:

  • Brannteknisk prosjektering
  • Tilstandsvurderinger av eksiterende byggverk
  • Oppfølging byggeplass
  • Simulering (Røyk og Rømning)
  • Oppdragsledelse

Kvalifikasjoner

For å lykkes i rollen må du være initiativrik, ansvarsbevisst og ha gode samarbeidsevner. Du er innovativ, løsningsorientert og evner å tenke helhetlig. Du har gode kommunikasjonsegenskaper og evner å bygge relasjoner internt og eksternt og på tvers av fag.

Du har mastergrad i brannteknikk, solid kunnskap og minimum 8 års erfaring innen brannprosjektering. Du har forretnings- og markedsforståelse. Gode kommunikasjonsevner på norsk, både muntlig og skriftlig er essensielt.

Hvorfor skal du jobbe i Asplan Viak?

Vi tilbyr deg sjansen til å jobbe i et selskap som former et samfunn i endring.

Våre snart 1300 medarbeidere fordelt på over 33 kontorer jobber sammen på tvers av fag og geografi, og har et godt sosialt miljø. Vi har medarbeidere i alle aldere. Vi har bedriftsidrettslag, kunstforening, seniorpolitikk og ung i Asplan Viak. Våre ansatte har talt; vi har et fantastisk arbeidsmiljø. Bli med på reisen! I tillegg tilbyr vi:

  • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen.
  • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer.
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn
  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med stor mulighet for å påvirke egen arbeidshverdag.

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å sende oss en søknad – vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsinfo

Frist13. august 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktpersoner

Regionsleder Kari Overvik

Terje Kristoffersen Gruppeleder Bygg Trondheim


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.