Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Sektorsjef renovasjon

Ta styringen i en grønn, innovativ organisasjon!

MOVAR IKSMoss12. mars 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Øyvind Johannessen

Seniorrådgiver

oj@skc.no

Cathrine Svendsen

Seniorrådgiver

Vi søker nå en dyktig leder til å ta det overordnede ansvar for våre virksomheter på dette området. Som Sektorsjef renovasjon har du direkte personalansvar for tre avdelingsledere og tre stabsmedarbeidere. Sektoren har til sammen 70 medarbeidere. Du vil bli en del av toppledergruppen i MOVAR og ta del i det strategiske arbeidet for egen sektor og resten av selskapet, som leverer samfunnskritiske tjenester på flere områder for våre eierkommuner.

De viktigste arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

 • Sørge for at sektor renovasjon leverer renovasjonstjenester i tråd med dagens og fremtidige krav/forventninger fra myndigheter, eiere og innbyggere
 • Lede egen ledergruppe og gjennom dette legge til rette for drift, forvaltning og videreutvikling av egen organisasjon og tjenestetilbudet til innbyggerne
 • Ansvar for sektorens økonomi og resultater
 • Ansvar for at sektoren jobber målrettet og i tråd med vedtatt strategiplan
 • Skape en kultur for kontinuerlig forbedring
 • Identifisere utfordrings- og mulighetsbildet på eget ansvarsområde
 • Sikre effektiv drift og en kostnadseffektiv tjeneste for innbyggerne
 • Forvalte sektorens portefølje av utviklings- og investeringsprosjekter
 • Som en del av MOVARs ledergruppe, bidra til at selskapet som helhet leverer på sitt samlede samfunnsoppdrag

Kvalifikasjonskrav:

 • Vi ser etter deg med relevant utdannelse på høyskolenivå/universitets nivå
 • Minimum 5 år erfaring som leder

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Lederutdanning
 • Erfaring med å sette retning og lede strategisk
 • Erfaring med å bygge og utvikle gode team og skape resultater gjennom andre
 • Vi søker en kandidat som evner å oppdage, og utnytte mulighetene for forbedring
 • Du må kunne kommunisere godt på norsk, både muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper:

Vi søker deg som motiveres av å jobbe med vårt samfunnsoppdrag, bærekraftige løsninger og det grønne skiftet. Du brenner for god ledelse, og er en engasjert og inkluderende leder som evner å skape resultater gjennom teamet ditt. Du er opptatt av kvalitet og har evnen til å forstå og håndtere komplekse utfordringer. Er du i tillegg en målbevisst og resultatorientert leder, med fokus på samarbeid og fellesskap, ser vi frem til å høre fra deg.

Vi tilbyr en spennende og utfordrende lederrolle med sterkt fokus på samfunnsoppdraget. Du får lede et kompetent fagmiljø med dyktige og motiverte kollegaer. Sammen skal vi levere gode og kostnadseffektive tjenester til innbyggerne. Vi sitter i moderne lokaler i Moss, har en uformell atmosfære og et godt arbeidsmiljø. Lønn etter avtale og gode pensjonsordninger.

Personlig egnethet vil bli vektlagt for denne stillingen.

MOVAR IKS ønsker et mangfold i organisasjonen. Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke på stillingen. Når ellers like godt kvalifiserte kandidater vurderes, kan faktorer som bidrar til et større mangfold bli vektlagt positivt.

Arbeidssted: Moss

Innkomne søknader vil bli behandlet fortløpende. For mer informasjon om stillingen kontakt Skagerak Consulting ved Øyvind Johannessen tlf: 466 44 850 eller Cathrine Svendsen tlf: 926 06 610

Opplysninger om deg som søker, kan bli offentliggjort. Søkere som ber om unntak må begrunne dette, og vil bli varslet dersom dette ønsket ikke kan imøtekommes (offentlighetsloven §25).

MERK: For å unngå bedrageriforsøk vil vi presisere at vi aldri ber om BankID-informasjon i søknadsprosessen.

Sektor renovasjon har ansvaret for å drifte og utvikle tjenester som innsamling og mottak av husholdningsavfallet fra innbyggerne, gjenvinningsstasjoner, deponi samt forvaltning og kundebehandling. Vi er stolte av at vi helt konkret og hver dag bidrar til et mer bærekraftig og miljøvennlig lokalsamfunn for våre eiere og innbyggere.

Stillingsinfo

Frist12. mars 2024

Kontaktpersoner

Øyvind Johannessen

Seniorrådgiver

Cathrine Svendsen

Seniorrådgiver


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra MOVAR IKS

MOVAR IKS har ansvaret for å levere samfunnskritiske tjenester som drikkevann-, avløpsrensing, avfallshåndtering og brann/redningstjenester til 85.000 innbyggere i Mosseregionen. Våre 200 medarbeidere leverer tjenester døgnet og året rundt, på vegne av våre eierkommuner Moss, Vestby, Råde og Våler. Vår visjon er å levere Fremtidsrettede løsninger i miljøet og samfunnets tjeneste.