Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Seksjonssjef Plan og utbygging

Lederskap med mening!

Statens vegvesenLillehammer17. september 2023
Søk her

Kontaktperson

Cato Løkken

Leder

+47 992 04 570

Ved Plan og utbygging øst 1 er det ledig stilling som seksjonssjef. Vi søker deg som vil ta ansvar for et område som samfunnet har store forventinger til. Standard på, og videre utvikling av, vegnettet er viktig for næringsliv, kommuner, politikere og privatpersoner.

Vi ser etter en trygg leder som har evnen til å lede våre dyktige fagfolk på en tydelig måte. Vi ønsker at du skal finne balansen mellom operativt og strategisk arbeid, mellom fag og forvaltning og mellom arbeid og fritid - både for medarbeiderne dine og deg selv.

Plan- og utbygging øst 1 er en av 6 seksjoner i avdelingen Drift og vedlikehold Øst, og seksjonen dekker det geografiske området Innlandet, Østfold og Buskerud nord.

Seksjonssjef for Plan- og utbygging øst 1 er en del av ledergruppa i Drift og vedlikehold Øst. Seksjonen har 20 medarbeidere fordelt på flere kontorsteder, og har ansvar for planlegging og gjennomføring av utbyggings- og utbedringsprosjekter i sitt geografiske område. Prosjektene ved seksjonen er blant annet være større strekningsvise vegprosjekter, mindre kollektiv- og trafikksikkerhetstiltak og gang- og sykkelveger. Kontorsted er fortrinnsvis Lillehammer, men både Hamar og Gjøvik kan også være aktuelle kontorsteder.

Reising må påregnes.

Kompetansekrav

Vi ser etter deg som har utdannelse fra høgskole- eller universitet, minimum 3 år. Omfattende og relevant ledererfaring eller erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning.

Førerkort kl. B er et krav.

Kjennskap til ett eller flere av fagområdene du skal lede vil være en fordel

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no).

Som leder ønsker vi at du:

  • er tydelig og samlende og evner å få det beste ut av dine medarbeidere
  • bidrar til utarbeidelse av avdelingens/seksjonens mål
  • følger opp avdelingens/seksjonens resultater
  • er aktiv i avdelingens ledergruppe
  • har god kontakt med eksterne aktører som kommuner, naboer, vegbrukere, entreprenører etc.
  • er trygg i møte med media

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med samfunnets nye utfordringer. Vi tar godt i mot deg, og du blir en del av et fellesskap med godt arbeidsmiljø i hele landet.

Vi tilbyr deg også disse godene:

  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • god pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
  • mulighet for trening i arbeidstida eller støtte til treningsaktivitet
  • gode muligheter for faglig påfyll

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Krav til søknaden

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte kandidater med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi kalle inn minst én søker fra hver av disse gruppene til intervju. For at du skal bli vurdert som søker i disse gruppene (bli positivt særbehandlet), må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om positiv særbehandling på arbeidsgiverportalen.

Søkerlista er offentlig

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge, tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt leder Cato Løkken tlf. 99204570

Stillingsinfo

Frist17. september 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Cato Løkken

Leder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.