Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Seksjonsleder og Prosjektleder

Er du vår nye seksjonsleder eller prosjektleder i Henning Larsen Oslo?

RambøllOslo12. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Solveig Anette Erdahl

Avdelingsleder Arkitektur

solveig.erdahl@henninglarsen.com

Nøkkelord

SeniorarkitektSeksjonslederArkitektProsjektlederTeamleder

Vi styrker Oslo-kontoret vårt med flere dyktige seniorarkitekter på laget. Vil du være med på utviklingen av både selskapet og fremtidens bygningsmiljøer sammen med dyktige kollegaer med høye ambisjoner innenfor arkitekturkvalitet, lysdesign og bærekraft? Vil du samarbeide med høyt kompetente, engasjerte og kreative fagfolk i et tverrfaglig miljø og lede prosjekter, team eller fagseksjon?

Henning Larsen mener at høy arkitektonisk kvalitet i kombinasjon med riktig by- og stedsutvikling er en forutsetning for å skape gode samfunn og omgivelser.

Vi søker seniorarkitekter som vil være med på reisen for to ulike roller i Oslo: Seksjonsleder og Prosjektleder.

For begge rollene ønsker vi arkitekter med solid erfaring og bred kompetanse som kan bidra til å styrke Henning Larsens posisjon innenfor den videre samfunnsutviklingen i Norge og globalt.

Om Henning Larsen

Henning Larsen er en internasjonal arkitektvirksomhet med sterke skandinaviske røtter og høye bærekraftambisjoner. Vårt mål er å skape og utvikle levende, bærekraftige bygninger, steder og omgivelser som får varig verdi både for brukerne, for samfunnet og kulturen de er en del av.

Henning Larsen har utviklet en egen, dialogbasert designmetodikk som gjennomføres i alle våre oppdrag og sikrer kvalitet.

Henning Larsen ble grunnlagt i 1959 i Danmark, og har omkring 220 ansatte i Norge, og 700 ansatte globalt. Henning Larsen er en del av Rambøll-gruppen og arbeider etter en felles, strategisk bærekraftvisjon: «Close the gap».

Om stillingene

I Henning Larsen Norge blir du en del av Arkitektavdelingen i Oslo som består av både Arkitekter, Interiørarkitekter og Lysdesignere. Vi har Designstudio i Kongensgate sammen med avdelingene for Landskap, Plan- og Urbanisme, i tillegg til arbeidsplasser (free seating) sammen med øvrige fagområder i Henning Larsen og Rambøll på Harbitz Torg.

Prosjektleder, dine viktigste oppgaver

Som Seniorarkitekt - Prosjektleder får du en ledende nøkkelrolle i vår designorganisasjon. Du vil jobber tett med Lead Design arkitekt, og har ansvar for å lede og gjennomføre prosjekter i ulike skala med høye ambisjoner innenfor innovasjon, bærekraft og arkitekturkvalitet.

Du får ansvar i hele verdikjeden, fra tilbudsarbeid til ferdig bygget prosjekt. Du blir en del av et internasjonalt, profesjonelt miljø, og vil kunne lede både arkitekter og tverrfaglige prosjekteringsteam gjennom alle faser i et oppdrag.

Som Prosjektleder vil du ha nær kontakt med kunder og andre aktører i bransjen, og samtidig bidra sterkt til utviklingen av vårt kompetanse- og fagmiljø i selskapet, spesielt i Oslo.

Seksjonsleder, dine viktigste oppgaver

Som Seniorarkitekt - Seksjonsleder får du en nøkkelrolle i Henning Larsen Oslo med ansvaret for å lede medarbeidere og utviklingen av seksjonen for arkitektur. Dette vil du gjøre i samarbeid med divisjonsleder for arkitektur og de øvrige seksjonslederne i Oslo og ulike fagområder i Henning Larsen Norge.

Du har svært god forretningsforståelse, og vil bidra til å styrke Henning Larsens posisjon i Oslo. Du vil arbeide med vekst og utvikling av fag og medarbeidere. Du får driftsansvar og personalansvar, og arbeider i hele verdikjeden fra kundeoppfølging, tilbudsarbeid, til ferdig prosjekt.

Høres dette ut som spennende muligheter? Da oppfordres du til å søke.

Hvem søker vi?

Felles for disse to rollene ser vi for oss at du:

 • Er løsningsorientert, allsidig, fleksibel og nysgjerrig, og har svært gode samarbeidsevner og forretningsforståelse.
 • Kan både formidle og forhandle, liker å lede team, dele kunnskap og inspirere andre.
 • Har god tverrfaglig forståelse og allsidig erfaring som arkitekt gjennom flere roller, faser og prosjektforløp.
 • Har erfaring med ledelse og strategisk arbeid, forstår bransjen og har oppnådd gode resultater.
 • Evner å opparbeide kunderelasjoner og se nye markedsmuligheter.
 • Aktivt deltar i utviklingen av Henning Larsen og bidrar til å sikre vekst og kvalitet.
 • Snakker og skriver godt på norsk og engelsk, og behersker relevante, digitale verktøy.
 • Har høyere utdannelse innenfor arkitektur, minimum på masternivå, og minst 8 års relevant erfaring.

Hva vi tilbyr

 • Et profesjonelt og tverrfaglig arbeidsmiljø med stort fagnettverk og gode utviklingsmuligheter.
 • Engasjerte, dyktige og høyt kompetente kollegaer
 • Mulighet til å påvirke samfunnet og dine omgivelser gjennom nasjonale og globale prosjekter med høye miljøambisjoner, innovative løsninger og arkitektur i verdensklasse.
 • Faglige utvikling. Din faglige vekst er en forutsetning for vår suksess
 • Konkurransedyktige betingelser.

Har du lyst til å bli en del av Henning Larsen?

Søk via nett ved å trykke på søkeknappen og laste opp søknad, referanser, CV, Portfolio og annen relevant dokumentasjon.

Vi ser frem til å høre fra deg. Vi gjør oppmerksom på at søknadene behandles fortløpende. Søknadsfrist: 10.01.24

Følg oss på Facebook, Instagram, LinkedIn eller Twitter.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med Avdelingsleder Arkitektur Solveig Anette Erdahl dersom du har ytterligere spørsmål til stillingene. solveig.erdahl@henninglarsen.com eller tlf. +47 915 55 868

Stillingsinfo

Frist12. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Solveig Anette Erdahl

Avdelingsleder Arkitektur


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!