Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Seksjonsleder og Landskapsarkitekt

Vi søker etter Seksjonsleder for Landskap og Plan & Urbanisme og senior landskapsarkitekt i Agder

RambøllKvadraturen3. juni 2024
Søk her

Hvorfor trenger vi deg?

Ønsker du å gjøre drømmer til virkelighet gjennom å arbeide med bærekraftige løsninger som gjør en forskjell? Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse innen landskapsarkitektur, plan eller urbanisme, til å lede høyt kompetente medarbeidere for utvikling, vekst og nye spennende oppgaver med bærekraftige løsninger.

Det er vår ambisjon å være ledende innen bærekraftige endringer gjennom vårt arbeid. Våre prosjekter og løsninger tar sikte på å inspirere, innovere og sette, ikke bare beste praksis, men neste praksis. Du vil bli med i et globalt selskap som har vokst med suksess siden grunnleggelsen i 1959.

Vi legger vekt på å delta aktivt og bidra i hele prosessen fra tidligfase til bygging. For å fortsette denne reisen søker vi etter Seksjonsleder for Landskap og Plan & Urbanisme Agder. I tillegg til å ansette ny seksjonsleder, vil vi også vurdere å ansette senior landskapsarkitekt.

Om stillingen

Som seksjonsleder vil du ha personalansvar for 10 dyktige medarbeidere lokalisert på våre kontorer i Kristiansand og Arendal. Seksjonen tilhører 2 ulike divisjoner med hhv 45 landskapsarkitekter og 50 planleggere som jobber med landskapsarkitektur, byutvikling og arealplanlegging i hele Norge. Du vil være en del av den nasjonale ledergruppa for landskapsarkitektur og plan & urbanisme, samtidig som du vil jobbe tett og tverrfaglig med våre ledere og medarbeidere i Agder og på våre andre lokasjoner rundt om i landet.

Hva tilbyr vi?

 • Du blir del av et selskap med en kreativ kultur som jobber med alt fra lokale til internasjonale prosjekt i alle skalaer og faser.
 • Dyktige og høyt kompetente medarbeidere og kolleger
 • Vi støtter din faglige utvikling. Din faglige vekst er en forutsetning for vår suksess.
 • Du får mulighet til å påvirke vårt miljø og samfunn positivt ved å jobbe med bærekraftige løsninger i verdensklasse.
 • Moderne og trivelige lokaler sentralt i Kristiansand med et svært godt arbeidsmiljø.
 • Konkurransedyktig lønn og attraktive personalgoder.

Hva forventer vi?

 • Du er interessert i utvikling og ledelse av høyt kompetente medarbeidere
 • Du er oppdatert og engasjert i byutviklingen i regionen, og er aktiv i markeds- og tilbudsarbeid for å vinne nye prosjekter
 • Du følger opp gjennomføring av prosjekter i seksjonen
 • Du er faglig sterk og jobber selv i prosjekter innenfor landskapsarkitektur, byutvikling eller arealplanlegging.
 • Du deltar i utviklingen av seksjonen, divisjonene og Henning Larsen Norge
 • Du er en sentral bidragsyter i å sikre vekst, kvalitet og bærekraft
 • Du har høyere relevant utdannelse, fortrinnsvis på masternivå
 • Du har flere års relevant erfaring
 • Du snakker og skriver godt på norsk

Slik søker du Søk via nett ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknader vurderes fortløpende så vi oppfordrer til å legge inn søknad før fristen går ut. Søknadsfrist :03.06.2024

Om Henning Larsen Henning Larsen er et internasjonalt designstudio med sterke nordiske røtter og verdier. Vi tar sikte på å fremme en kreativ, ikke-hierarkisk arbeidsplass, som fremmer støttende miljøer og friheten til å hevde og teste nye ideer og visjoner. Denne arbeidskulturen, kombinert med vår forpliktelse til nye læringsmuligheter, stimulerer våre ansattes individuelle og kollektive kreativitet og ferdigheter innen design og service. Vi sysselsetter i dag ca. 750 personer som arbeider i et internasjonalt miljø. Følg oss på Facebook, Instagram, LinkedIn eller Twitter.

Tilgang til en verden av kunnskap Vi tror at kreativitet i designtenkning drives gjennom en aktiv bruk av data og kunnskap i prosessen. Gjennom vårt Eierskap i Rambøll får du tilgang til eksperter som kan tilby verdensledende teknisk innsikt, data og kunnskap på tvers av ingeniør- og samfunnsøkonomiske disipliner. Sammen vil vi kunne lage visjonære prosjekt som tilbyr konkrete løsninger på noen av de mest krevende utfordringene som byer og samfunn over hele verden står overfor.

Stillingsinfo

Frist3. juni 2024
ArbeidsspråkEnglish

Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!