Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Seksjonsleder ingeniørgeologi og skred

Bli med på å bygge opp et sterkt geomiljø!

RambøllBergen4. august 2023
Søk her

Kontaktperson

Gudrun Dreiås Majala

Avdelingsleder Ingeniørgeologi

+47 995 31 513

Er du;

  • Motivert til å lede og bygge opp et større geomiljø på ingeniørgeologi og geoteknikk i Bergen?
  • Har du lyst til å jobbe med et av tidenes mest spennende prosjekter i området -Bybanen?
  • Interessert i å jobbe i et dyktig, innovativt og engasjert fagmiljø med mange ingeniørgeologer?
  • Liker du å lede og er nysgjerrig på mennesker?
  • Interessert i ingeniørgeologi, og utviklingen i fagfeltet?
  • Synes du det er spennende med tverrfaglig samarbeid?

Hvis du ønsker en variert hverdag, med varierende oppdrag -da spesielt Bybanen, i tillegg til å lede og bygge opp en bra gjeng i Bergen så håper vi du legger inn en søknad! Gjerne ta kontakt for en uforpliktende prat.

For å trygge Norge -så trengs det ingeniør-/geologer. Enten det er baner eller veger som etableres/utvides, det er boligfelt som bygges, eller utvikling av industriområder eller hva som helst -bare det er berg eller mulighet for skred, så er vi inne.

Din nye hverdag som seksjonsleder for ingeniørgeologi og skred innebærer at du har noe erfaring innen ingeniør-/geologi med relevant utdanning. Om du har erfaring fra ledelse er det et pluss, men er ikke et kriterium for stillingen da du vil få opplæring underveis. Rambøll tilbyr lederutvikling for alle ledere, både om du har ledererfaring eller ikke. [sett inn en kort beskrivelse av de viktigste personlighetstrekkene for rollen. Maks 2-3 linjer. Men du må ha et ønske om å utvikle deg som leder, skape gode relasjoner og samarbeid i seksjonen, dette på tvers av kontortilhørighet og på tvers av fag i Rambøll. Seksjonsleder for ingeniørgeologi og skred i Bergen er med i ei ledergruppe for ingeniørgeologer for hele landet. Dette nettverket er med på å gi støtte og god tilhørighet.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil blant annet være:

  • Personalansvar for seksjonens ansatte, og bidra til faglig utvikling i seksjonen.
  • Bidra til rekruttering, og utvikle det geofaglige miljøet.
  • Gjennomføring av ulike prosjekt. Dette slik at du fortsetter å bruke din ingeniørgeologiske kompetanse, og også får mulighet til å videreutvikle deg.

Din utvikling og faglige vekst er en forutsetning for vår suksess. Dette støtter vi gjennom læring i oppdrag, men også deltakelse i kurs og konferanser. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

I denne rollen vil det være en fordel om du også ser deg selv som inkluderende, og løsningsorientert. Du har engasjement, liker å ta ansvar, og du evner å kommunisere på en god måte.

Er dette deg? Er dette noe du ønsker å vite mer om? Gi gjerne lyd ifra deg, så snakkes vi!

Les mer om Rambøll Norge: www.ramboll.no

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg.

Søknadsfrist: 04.08.2023

Har du spørsmål? Kontakt meg gjerne, avdelingsleder Ingeniørgeologi Gudrun Dreiås Majala, mobil 995 31 513.

Stillingsinfo

Frist4. august 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Gudrun Dreiås Majala

Avdelingsleder Ingeniørgeologi


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!