Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Seksjonsleder ingeniørgeologi og skred

RambøllTrondheim25. april 2023
Søk her

Rambølls strategi for de neste fire årene «the partner for Sustainable Change» setter fokus på at vi gjennom våre prosjekter skal bidra til bærekraftig endring.

Er du motivert til å lede 11 svært dyktige, innovative og engasjerte ingeniørgeologer? Liker du å lede og er nysgjerrig på mennesker? Er du interessert i ingeniørgeologi, og utviklingen i fagfeltet? Synes du det er spennende med tverrfaglig samarbeid? Hvis du ønsker en variert hverdag, med varierende oppdrag, i tillegg til å lede en veldig bra gjeng så er du sterkt anbefalt til å legge inn en søknad! Det er også lov til å ta en uforpliktende prat.

For å trygge Norge -så trengs det ingeniørgeologer. Enten det er veger som etableres/utvides, det er boligfelt som bygges, eller utvikling av industriområder eller hva som helst -bare det er berg eller mulighet for skred, så er vi inne.

Din nye hverdag som seksjonsleder for ingeniørgeologi og skred innebærer at du har erfaring innen ingeniørgeologi. Du har relevant utdanning innenfor faget. Erfaring fra ledelse er et pluss, men er ikke kriterium for stillingen da du vil få opplæring underveis. Men du må ha et ønske om å utvikle deg som leder, skape gode relasjoner og samarbeid i seksjonen, dette på tvers av kontortilhørighet og på tvers av fag i Rambøll. Seksjonsleder for ingeniørgeologi og skred i Trondheim er med i ei ledergruppe for ingeniørgeologer for hele landet. Dette nettverket er med på å gi støtte og god tilhørighet.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil blant annet være:

  • Personalansvar for seksjonens ansatte og bidra til faglig utvikling i seksjonen
  • Bidra til rekruttering, utvikle det geofaglige miljøet.
  • Gjennomføring av ulike prosjekt. Dette slik at du fortsetter å bruke din ingeniørgeologiske kompetanse, og også får mulighet til å utvikle deg.
  • Oppdragsledelse

Din utvikling og faglige vekst er en forutsetning for vår suksess. Dette støtter vi gjennom læring i oppdrag, men også deltakelse i kurs og konferanser. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

I denne rollen vil det være en fordel om du også ser deg selv som inkluderende, og løsningsorientert. Du har engasjement, og liker å ta ansvar. Du evner å kommunisere på en god måte. Rambøll tilbyr lederutvikling både for dem som er ledere, og for dem som ennå ikke har hatt lederansvar.

Les mer om Rambøll Norge: www.ramboll.no

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 16.04.2023

Har du spørsmål? Lurer du på noe? Eller hvem vi er? Kontakt meg gjerne, avdelingsleder Ingeniørgeologi Gudrun Dreiås Majala, mobil 995 31 513.

Stillingsinfo

Frist25. april 2023
ArbeidsspråkEnglish

Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!