Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Seksjonsleder for Ytre Miljø

Har du et stort engasjement for bærekraft og å bidra til et bedre miljø?

RambøllOslo10. desember 2023
Søk her

Kontaktperson

Jan Rukke

Avdelingsleder Ytre miljø

+47 932 24 813

Synes du det er spennende å hjelpe andre med å gjennomføre bærekraftige endringer? Liker du å være et godt forbilde, bidra til å forme fremtiden og utvikle nye talenter?

Hvis du synes at dette høres ut som deg, kan denne stillingen være den perfekte muligheten. Bidra inn i vår avdeling Ytre miljø som vår nye Seksjonsleder, og hjelp oss å komme nærmere en bærekraftig fremtid.

Din nye stilling

Som vår nye Seksjonsleder vil du ha personalansvar og ha ansvaret for den daglige driften av seksjonen i tett samarbeid med resten av ledergruppa i avdelingen.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Ledelse og utvikling av et team på 12 medarbeidere
 • Økning av markedsandel og omsetning, samt sikring av god lønnsomhet
 • Deltakelse i ledergruppen for avdelingen
 • Kvalitetssikring og ledelse av oppdrag og prosjekter
 • Bidrag til medarbeidernes utvikling og vekst
 • Utvikling av strategiske og etterspurte tjenester

Teamet ditt

Du vil være en del av avdelingen for Ytre Miljø, som er en av de fem avdelingene innen markedsenhet Miljø. Den dekker et bredt spekter av fagområder, inkludert forurenset grunn, helsevitenskap, luftforurensning, PFAS-problematikk og Environmental Due Diligence. Videreutviklingen av denne seksjonen er avgjørende for å møte den økende etterspørselen i markedet og for å realisere Rambølls strategiske målsetninger. Vi har samlet alle som arbeider med disse temaene i Rambøll Norge og søker nå en leder som kan videreføre veksten og den faglige utviklingen i Oslo-seksjonen.

Om deg

Vi vil støtte både personlig og faglig utvikling fra du begynner hos Rambøll slik at du raskt kommer inn i selskapet og kan vokse sammen med oss. Vi har likevel definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter for å lykkes i denne stillingen:

 • Erfaring med prosjektledelse
 • Relevant faglig kompetanse med universitets- eller høyskoleutdanning
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk
 • Ledelseserfaring
 • Etablerte kontakter med kunder og samarbeidspartnere

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Deltakelse i faglig utviklingsnettverk med andre Rambøll-kontorer nasjonalt og internasjonalt
 • Flotte kontorlokaler i Oslo
 • Fleksibel arbeidshverdag

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Har du spørsmål?

Kontakt Jan Rukke, avdelingsleder Ytre miljø, +47 932 24 813.

Søknadsfrist: 10.12.2023

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Rambøll i Norge

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist10. desember 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Jan Rukke

Avdelingsleder Ytre miljø


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!