Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Seksjonsleder Bygg

Ønsker du å jobbe med prosjekter som bidrar til bærekraftig endring?

RambøllOslo11. februar 2024
Søk her

Kontaktperson

Tommy Hurthi Steinkjer

Avdelingsleder

+47 959 96 663

Nøkkelord

RIBByggeteknikkIngeniør byggEnhetslederTeamleder

Er du klar for å ta neste steg i karrieren? Ønsker du å kombinere din rådgivererfaring med ledelse og utvikling av medarbeidere?

Hvis du synes at dette høres spennende ut kan denne stillingen være den perfekte muligheten for deg. Bli med i avdelingen for bygg som vår nye seksjonsleder, og hjelp oss å komme nærmere en bærekraftig fremtid.

Din nye stilling

Som seksjonsleder vil du ha en sentral rolle i oppdragsledelse og -styring, utvikling av medarbeidere og andre aktiviteter som støtter oppunder ledelse av avdelingen. I tillegg vil du jobbe med prosjektering og rådgiving i våre RIB-oppdrag. Det er derfor et viktig utgangspunkt at du har erfaring som rådgiver og god kompetanse innen konstruksjonsteknikk, er god til å fremstille et budskap skriftlig og muntlig og evner å se muligheter og løsninger. Du må være nysgjerrig på å tilegne deg ny kunnskap og interessert i både egne og andres utvikling. Du vil også få god støtte underveis fra avdelingsleder og øvrige seksjonsledere i din utvikling i rollen som seksjonsleder.

Stillingen som seksjonsleder i avdeling Bygg innebærer at du vil bli en del av ledergruppa i avdelingen. Avdeling Bygg har totalt 42 medarbeidere og er delt i tre seksjoner. Som seksjonsleder vil du jobbe tett med to andre seksjonsledere og avdelingsleder. Du vil ha medarbeideransvar for de i seksjonen og samarbeide tett med de andre lederne om bl.a. faglig utvikling, ressursstyring, ledelse av oppdrag og tilbud, rekruttering osv.

Teamet ditt

I vår avdeling har vi et sterkt fokus på samhold, trivsel og faglig utvikling. Vi har en kultur hvor det er god takhøyde og det skal være enkelt å spørre naboen om hjelp når man trenger det. Vi ønsker å gi tillit og ansvar tidlig, kombinert med nødvendig oppfølging for den enkelte, for å kunne bygge oppunder god utvikling.

På Rambølls kontor på Skøyen i Oslo er det i dag ca. 580 ansatte. Det tverrfaglige miljøet i Oslo er stort og sterkt, med alle fagdisipliner på plass. I avdelingen jobber vi med rådgiving og prosjektering av det meste innen bygg, både nybygg og rehabilitering, alle prosjektets faser fra mulighetsstudier, skisse-/forprosjekter til detaljprosjektering og oppfølging. Vi jobber med bygg for de fleste formål, bl.a. nevnes kontor-, nærings-, bolig-, helse-, idretts- og kulturbygg. Av større prosjekter vi er involvert i nevnes bl.a. Nytt Regjeringskvartal, Nytt Sykehus Drammen og Campus NTNU.

Om deg

Hos Rambøll er vi opptatt av å støtte din utvikling, både faglig og personlig. Du vil få tett oppfølging slik at du raskt kommer inn i rollen og selskapet. Vi har definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter som et utgangspunkt for videre utvikling:

 • Du er engasjert og nysgjerrig
 • Du har relevant erfaring som rådgiver (RIB)
 • Du har relevant master- eller bachelorgrad
 • Du er markeds – og forretningsorientert med evne til å skape merverdi for kunden

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fleksible arbeidsforhold med mulighet for fjernarbeid/hjemmekontor
 • Ekstra fridager i påsken og mellom jul og nyttår
 • Private helse- og livsforsikringer

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Søknadsfrist: 11.02.2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Hvis du lurer på noe kan du gjerne kontakte avdelingsleder Tommy Hurthi Steinkjer, +47 959 96 663.

Rambøll i Norge

I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist11. februar 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Tommy Hurthi Steinkjer

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!