Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Seksjonsleder akustikk

Bli en del av Rambøll som seksjonsleder akustikk og realiser bærekraftig endring!

RambøllTrondheim6. august 2023
Søk her

Kontaktperson

Ferry Smits

Avdelingsleder Spesialfag

ferry.smits@ramboll.no

Rambølls strategi for de neste tre årene «the partner for Sustainable Change» setter fokus på at vi gjennom våre prosjekter skal bidra til bærekraftig endring. Som seksjonsleder akustikk får du en avgjørende rolle i å realisere denne strategien i mange spennende prosjekter både lokalt og nasjonalt. Akustikk har fått et stort fokus i bransjen, og i denne rollen får du lede et team bestående av 8 svært dyktige rådgivere som sammen jobber for å løse utfordringer relatert til akustikk i bygg, industri og transport.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Da anbefaler vi deg å legge inn en søknad eller bare kontakte oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Bli en del av vår avdeling spesialfag bygg

Som vår nye seksjonsleder i Trondheim får du lede en gruppe med engasjerte og dyktige medarbeidere innen akustikk. Du vil inngå i ledergruppen for avdeling spesialfag bygg som består av seksjonene bygningsfysikk, brannteknikk og akustikk. Som avdeling har vi et mål om å være et av Norges ledende fagmiljøer innen spesialfag bygg. Sammen jobber vi på flere fellesprosjekter og utvikler kompetansen på tvers av fagene.

I seksjonen jobber vi med alle slags type prosjekter fra batterifabrikker til operabygg, fra vernede brygger til sykehus. Vi jobber blant annet med flere store oppdrag for store nasjonale entreprenører, Statsbygg, Fylkeskommunen, og mange private aktører. Dette er spennende tverrfaglige prosjekter med store muligheter til faglig utvikling.

Sjekk ut hvordan vi jobber med bærekraftig akustikk! 

Rambølls kontor i Trondheim ligger sentralt til på Nyhavna i trivelige lokaler med fjordutsikt fra taket. I Trondheim vil du bli tatt imot av et team med hyggelige og faglige sterke kollegaer. Vi har et godt arbeidsmiljø og flere sosiale arrangementer som inkluderer blant annet skikurs, lunsjseminarer, sosiale sammenkomster, gåturer og bedriftsidrettslag.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil innebære:

  • Videreutvikle seksjonen i tråd med Rambølls strategi
  • Personalansvar medarbeidere i seksjonen
  • Delta i ledergruppen for avdelingen
  • Rådgiving og prosjektering av akustikk i prosjekt
  • Delta i tverrfaglige prosjekt over hele landet
  • Bidra til den faglige utviklingen i avdelingen og delta i innovasjonsprosjekter, mm.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Vi er opptatt av faglig utvikling, sosialt samhold og at arbeidsplassen tilpasses dine behov og ønsker. Rambøll tilbyr en fleksibel og god løsning for hjemmekontor og fleksitid. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre gjennom seminarer, fagdager, studieturer og nasjonale- og internasjonale utviklingsnettverk. Vi er også opptatt av teknologi og utvikler effektive verktøy for å støtte våre arbeidsprosesser.

I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Du har relevant kompetanse, fortrinnsvis master eller bachelor fra universitets- eller høyskoleutdanning
  • Markeds – og forretningsorientert med evne til å skape merverdi for kunden
  • Du har erfaring og kompetanse innenfor akustikk
  • Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Velkommen til Rambøll - The Partner for Sustainable Change

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg har vi nylig lansert en ambisiøs strategi for de neste tre årene, «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen våre fokusområder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Veien videre

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon.

Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 28.08.2023. Grunnet sommerferie i juli, behandler vi søknadene i august.

Hvis du lurer på noe, kan du gjerne kontakte Ferry Smits, Avdelingsleder Spesialfag, tlf +47 926 21 784, mail: ferry.smits@ramboll.no

Stillingsinfo

Frist6. august 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Ferry Smits

Avdelingsleder Spesialfag


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!