Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Seksjonsleder

Vil du bidra i spennende og utfordrende prosjekter innen helse?

RambøllOslo15. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Irene Strøm

Avdelingsleder

irene.strom@ramboll.no

Kan du se deg selv som en del av et team som driver med innovasjon innen sykehuskompetanse? Ønsker du å jobbe i kombinasjon som leder og rådgivende ingeniør?

Hvis du synes at dette høres som deg eller blir du nysgjerrig, kan denne stillingen være den perfekte muligheten. Bidra inn i Rambølls sykehussatsing som vår som vår nye seksjonsleder Healthcare, og hjelp oss å komme nærmere en bærekraftig fremtid.

Din nye stilling

Som vår nye Seksjonsleder Healthcare blir du en del av en avdeling som er i positiv utvikling og vi etablerer en ny seksjon for vårt forretningsområde Healthcare. Stillingen er nyopprettet og innebærer personalansvar for 5-7 dyktige medarbeidere innenfor Tekniske Fag i Healthcare.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Daglig oppfølging av de ansatte i seksjonen
 • Tilbudsarbeid og kundeoppfølging i samarbeid med andre i Healthcare forretningsområde
 • Medarbeidersamtaler og tilrettelegging av faglig utvikling av egne medarbeidere
 • Rekruttering og videre utvikling av seksjonen
 • Faglig ansvar og prosjektering av Healthcare for Tekniske fag

Teamet ditt

Som Seksjonsleder i Oslo vil du være en del av Rambøll sin globale Healthcaredivisjon med omtrent 300 ansatte som er dedikert til sykehus/helsehus. I vår matriseorganisasjon, vil du rapportere direkte til Head of Healthcare enheten i Norge, samt ha et tett samarbeid med Avdelingsleder Tekniske Systemer i Oslo. Du vil få ansvaret for de nøkkeltall som gir oss våre resultater, bygge kunderelasjoner, samt tilbud og markedsarbeid. Du vil allikevel være endel av Tekniske Systemer sitt fagmiljø i Oslo og samtidig ha tilgang til kolleger globalt som jobber i Healthcare divisjonen.

Om deg

Vi vil støtte både personlig og faglig utvikling fra du begynner hos Rambøll slik at du raskt kommer inn i selskapet og kan vokse sammen med oss. Vi har definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter for å lykkes i denne stillingen:

 • Relevant faglig erfaring innenfor Tekniske Systemer VVS eller Elkraft
 • Gjerne ledererfaring, forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden
 • Strategisk, innovativ og forretningsorientert kandidat som har interesse for Healthcare
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også har bransjeforståelse for de ulike fagfeltene innenfor Tekniske Systemer og markedsutviklingen for Healthcare.

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kolleger, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fri med lønn alle virkedager mellom jul og nyttår, samt tirsdag og onsdag i påskeuken.
 • Fleksible arbeidsforhold

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Frist: 15.01.2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Har du spørsmål?

Kontakt Avdelingsleder Irene Strøm, tlf: +47 957 92 518, e-post: irene.strom@ramboll.no

Rambøll i Norge

I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist15. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Irene Strøm

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!