Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Seksjonsleder

Engasjert i å skape bærekraftige bygninger som er rustet for fremtidens klima?

RambøllOslo14. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Lars Boberg Hov

Avdelingsleder

+47 957 46 316

Er du engasjert i å skape bærekraftige bygninger som er rustet for fremtidens klima og har som mål å oppnå netto nullutslipp? Er du drevet av å finne innovative løsninger som er holdbare, ikke sløser med ressurser og ivaretar menneskers livskvalitet? Ønsker du å ta neste steg i karrieren?

Hvis du synes at dette høres spennende ut kan denne stillingen være den perfekte muligheten for deg. Bli en del av vår flerfaglige avdeling for Spesialfag som leder for Sustainable buildings og hjelp oss å komme nærmere på en bærekraftig fremtid. Ta gjerne kontakt for en uformell prat om stillingen.

Din nye stilling

Som vår nye seksjonsleder i Oslo får du lede en gruppe med engasjerte og dyktige medarbeidere innen bærekraftige bygg. Du vil være ansvarlig for å styrke Rambølls satsning på bærekraftige løsninger i bygninger, og lede et team av teknisk dyktige medarbeidere med kompetanse på alt fra bærekraftsledelse, miljøsertifisering, energistrategier, klima, ombruk og mye mer.

Dine viktigste ansvarsområder vil være:

 • Videreutvikle seksjonen i tråd med Rambølls strategi
 • Personalansvar medarbeidere i seksjonen
 • Delta i ledergruppen for avdelingen
 • Rådgiving og deltagelse i prosjekt
 • Delta i tverrfaglige prosjekt over hele landet
 • Bidra til den faglige utviklingen i avdelingen og delta i innovasjonsprosjekt, mm

Teamet ditt

Som vår nye seksjonsleder i Oslo får du lede en gruppe med engasjerte og dyktige medarbeidere innen bærekraftige bygg. Du vil inngå i ledergruppen for avdeling spesialfag bygg som består av seksjonene Sustainable Buildings, Bygningsfysikk og tilstand, Konstruksjonsteknikk ombygging, Brannteknikk og Akustikk. Som avdeling har vi et mål om å være et av Norges ledende fagmiljøer innen spesialfag bygg. Sammen jobber vi på flere fellesprosjekter og utvikler kompetansen på tvers av de ulike fagområdene.

Om deg

Vi ser etter deg som er en engasjert, inkluderende leder som kan samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kolleger på tvers av kompetansemiljøene i Rambøll. Din faglige bakgrunn kan være:

 • Du har relevant kompetanse, fortrinnsvis master eller bachelor fra universitets- eller høyskoleutdanning
 • Markeds – og forretningsorientert med evne til å skape merverdi for kunden
 • Du har erfaring og kompetanse innenfor et eller flere av bærekraftsfagene
 • Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • Du ønsker å videreutvikle deg innenfor ledelse

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Ekstra fridager i påsken og mellom jul og nyttår
 • Private helse- og livsforsikringer

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte avdelingsleder Lars Boberg Hov,+47 957 46 316

Søknadsfrist: 14.01.2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Rambøll kommer til å oppdatere deg om status på søknaden din så snart vi har tatt en avgjørelse.

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Rambøll i Norge

I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist14. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Lars Boberg Hov

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!