Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Salgssjef VMT og kabelvern

Vil du være med å påvirke innovativ og bærekraftig infrastruktur?

Jefferson WellsFlere lokasjoner4. mars 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Sofie Hangaard Linge

Rådgiver research og analyse

sofie.hangaard.linge@jeffersonwells.no

Pipelife er blant Norges største fagmiljø innen rørteknologi. Vi er Norges ledende produsent av plastrørsystemer for alle typer utbyggere, og bidrar til at offentlig og privat sektor utvikler og vedlikeholder kritisk infrastruktur for vann, avløp og elektro. Vi er opptatt av å levere løsninger som varer og som møter fremtidens krav til fra klimaendringer, teknologi og informasjonssamfunnet. Framtidas Norge må bygges på en robust og bærekraftig måte – både miljømessig og økonomisk.

Salgssjef VMT og Kabelvern

Pipelife Norge AS ønsker å styrke sin rolle som samarbeidspartner og rådgiver for beslutningstakere i offentlig virksomhet, entreprenører og utbyggere av infrastruktur. Salgssjef VMT og kabelvern vil ha en sentral rolle i å sørge for at vi skal lykkes med å videreutvikle og implementere vår strategi for markedsutvikling og vekst. Salgssjef VMT og kabelvern rapporterer til salgs- og markedsdirektør i Pipelife Norge AS.

Salgssjef VMT og kabelvern har direkte resultatansvar for den største delen av den kommersielle aktiviteten i det norske markedet. Du vil ha en sentral rolle i en sterk salgs- og markedsorganisasjon bestående av dyktige og engasjerte medarbeidere innen fagene VMT (vann og miljøteknikk) og kabelvern i tillegg til salgs- og forretningsstøtte, samt øvrige fag.

Vi søker en engasjert leder med salgerfaring fra bransjen/verdikjeden, som har god teknisk forståelse og interesse for Pipelifes produkter og løsninger.

Vi ser etter en leder som har strategisk forståelse for hvordan markeder og verdikjeder fungerer, er en god relasjonsbygger og mestrer å finne løsninger i krevende forhandlinger. Som leder er du en som setter retning, er god på kommunikasjon og endringsledelse, og evner å få frem det beste i folk gjennom oppfølging og støtte.

Vi tilbyr en spennende rolle i et solid industrikonsern i en bransje i vekst. Pipelife har tradisjon for betydelig verdiskaping og ambisjon om videre vekst i Norge, og stillingen vil også åpne for internasjonale karrieremuligheter i Pipelife / Wienerberger-konsernet. Pipelife satser helhetlig på bærekraftig utvikling med fokus på miljø, økt digitalisering og bidrag til samfunnet forøvrig.

Arbeidssted for stillingen er fleksibelt, men fortrinnsvis Oslo eller Trondheim. Betydelig reisevirksomhet må påregnes.

Greit å vite:

  • Søknadsfrist: 04.03.24
  • Jefferson Wells bistår oss i rekrutteringen. Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Dag Haavardsen i Jefferson Wells. Epost: dag.haavardsen@jeffersonwells.no. Mobil: 970 78 748. Ta gjerne også kontakt med Pipelife Norge AS ved Salgs- og markedsdirektør Jørn Fragge, Mobil: 950 63 749

Pipelife Norge er opptatt av mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss, uavhengig av kjønn, nasjonalitet, livssyn og etnisk bakgrunn. Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Jefferson Wells sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Stillingsinfo

Frist4. mars 2024

Kontaktpersoner

Sofie Hangaard Linge

Rådgiver research og analyse


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Jefferson Wells

Jefferson Wells leverer konsulent- og rekrutteringstjenester innen ledelse, teknologi og økonomi. Vi tiltrekker oss spesialister med kvalifikasjoner og ferdigheter som bidrar til å skape verdi for våre kunder. Selskapet er landsdekkende med kontorer i Oslo, Kristiansand, Bergen, Stavanger og Trondheim. Navnet er nytt, men vår historie i det norske markedet strekker seg tilbake til 1973. Jefferson Wells er en del av ManpowerGroup. Jefferson Wells leverer morgendagens ledere og spesialister. Les mer på jeffersonwells.no