Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Salgssjef Elektro

Vil du jobbe med fremtidens produkter og løsninger innen elektro?

Jefferson WellsFleksibel3. april 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Dag Haavardsen

Seniorrådgiver

dag.haavardsen@jeffersonwells.no

Sofie Hangaard Linge

Rådgiver research og analyse

Vi stiller stadig større krav til at våre hjem skal bli «smarte» i form av nye kommunikasjons- og automatiseringsløsninger - og de siste årene har vi sett en enorm utvikling innen smarthus-teknologi. Silke løsninger stiller større krav til både mengde og kvalitet på de rør- og kabelløsningene som utgjør infrastrukturen for de ulike skjulte nettverkene i moderne bygg.

Som Norges ledende produsent av rør til beskyttelse av kabler for el-installasjoner har Pipelife et komplett sortiment av «smarte» installasjonsrør for ulike typer kabler i bygg, og bidrar til at offentlig og privat sektor utvikler og vedlikeholder kritisk infrastruktur for elektro. For å styrke vår posisjon i dette markedet søker vi en engasjert leder med salgserfaring fra bransjen/verdikjeden, som har god teknisk forståelse og interesse for Pipelifes produkter og løsninger.

Salgssjef Elektro

Som vår nye Salgssjef vil du bli sentral i å sikre at vi lykkes med å videreutvikle og implementere vår strategi for markedsutvikling og vekst. Du vil du få salgsansvaret for produktområdet Elektro, og du vil ha en viktig rolle i en sterk salgs- og markedsorganisasjon bestående av dyktige og engasjerte medarbeidere i tillegg til salgs- og forretningsstøtte og øvrige fag. Stillingen rapporterer til salgs- og markedsdirektør i Pipelife Norge AS.

Dine oppgaver og ansvarsområder:

  • Salg- og markedsledelse: Du vil være en del av ledergruppen for salg og marked i Norge, og ha hovedansvaret for dette innen elektro-området i det Norske markedet. Målsetningen er fortsatt sterk vekst, økt lønnsomhet og styrking av merkevaren. Du vil ha resultatansvar for avdelingen.
  • KAM ansvar for grossistene: Du vil være daglig hovedkontakt mot alle elektro-grossistene, samt støtte salgs-og markedsdirektør ved forhandlinger av årsavtaler o.l.
  • Utvikling av kundeportefølje: Du vil arbeide aktivt for å øke etterspørselen etter våre produkt, f.eks. mot konsulenter, byggherrer, entreprenører, installasjonskjeder og grossister.
  • Personalansvar: Du vil lede, utvikle og følge opp avdelingens ansatte iht. faglige mål og planer, samt utvikle opplærings- og utviklingsplaner for alle ansatte.
  • Andre oppgaver: Du vil representere Pipelife i ulike sammenhenger, samt sørge for egen faglig utvikling i takt med endrede krav i bransjen.

Vi ser etter en leder som har strategisk forståelse for hvordan markedet og verdikjeden fungerer, og som er en god relasjonsbygger og mestrer å finne løsninger i krevende forhandlinger. Som leder er du en som setter retning, er god på kommunikasjon og endringsledelse, og evner å få frem det beste i folk gjennom oppfølging og støtte.

Vi tilbyr en spennende rolle i et solid industrikonsern i en bransje i vekst. Pipelife har tradisjon for betydelig verdiskaping og ambisjon om videre vekst i Norge, og stillingen vil også åpne for internasjonale karrieremuligheter i Pipelife / Wienerberger-konsernet. Pipelife satser helhetlig på bærekraftig utvikling med fokus på miljø, økt digitalisering og bidrag til samfunnet for øvrig.

Arbeidssted for stillingen er fleksibelt, men fortrinnsvis Oslo eller Trondheim. Betydelig reisevirksomhet må påregnes.

Greit å vite:
Søknadsfrist: 03.04.24

Jefferson Wells bistår oss i rekrutteringen. Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med:

  • Dag Haavardsen, Jefferson Wells - dag.haavardsen@jeffersonwells.no. tlf: 970 78 748.
  • Pipelife Norge AS ved Salgs- og markedsdirektør Jørn Fragge, tlf: 950 63 749

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Jefferson Wells sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Pipelife Norge er Norges største produsent og leverandør av rørsystem i plast. Bedriften er en del av Pipelife-konsernet som er blant Europas ledende produsenter av plastrør og tilhørende deler. Våre rør benyttes til vann, avløp, kabelbeskyttelse og elektriske hus-installasjoner. Pipelife Norge har fabrikker på Stathelle, Ringebu og ved hovedkontoret i Surnadal, samt salgskontorer i Oslo, Trondheim, Bergen og Harstad. Selskapet har 268 ansatte og en årsomsetning på over 1,5 milliarder norske kroner.

Stillingsinfo

Frist3. april 2024

Kontaktpersoner

Sofie Hangaard Linge

Rådgiver research og analyse


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Jefferson Wells

Jefferson Wells leverer konsulent- og rekrutteringstjenester innen ledelse, teknologi og økonomi. Vi tiltrekker oss spesialister med kvalifikasjoner og ferdigheter som bidrar til å skape verdi for våre kunder. Selskapet er landsdekkende med kontorer i Oslo, Kristiansand, Bergen, Stavanger og Trondheim. Navnet er nytt, men vår historie i det norske markedet strekker seg tilbake til 1973. Jefferson Wells er en del av ManpowerGroup. Jefferson Wells leverer morgendagens ledere og spesialister. Les mer på jeffersonwells.no