Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Salgsleder

Vil du være en del av vår suksesshistorie?

Jefferson WellsYtre Enebakk29. mai 2024
Søk her

Kontaktperson

Dag Haavardsen

Seniorrådgiver

dag.haavardsen@jeffersonwells.no

Vår historie går helt tilbake til 1920-tallet, og vi er i dag en verdensledende produsent innen bl.a. varmepumper og aircondition. Vi har 59 medarbeidere i Norge og omsetningen i 2022 var på ca. 600 millioner. Vi leverer blant annet varmepumper, vannbaserte systemer, ventilasjonssystemer, inneklimaprodukter og isvannsmaskiner. Vi leverer komplette, enkle og avanserte løsninger, som gir riktig temperatur og et godt inneklima, uansett hva du eller din bedrift har behov for. Dette gjør oss til en komplett leverandør av topp moderne, miljøvennlige, kostnadsbesparende løsninger til eks. næringsbygg, skoler, hoteller og storindustri.

Salgsleder bedriftsmarkedet

På vegne av Mitsubishi Electric, en verdensledende produsent med sterk posisjon i Norge, søker vi fremoverlent og teamorientert salgsleder som kan videreutvikle salgsteamet på bedriftsmarkedet. Du får mandat til å utfordre arbeids-metodikk, og utvikle og forbedre beste praksis innen salgsaktiviteter ut til markedet. Du vil bli sentral i å sikre at Mitsubishi Electric lykkes med å videreutvikle og implementere sin strategi for markedsutvikling og vekst. Videre vil du få salgsansvaret for bedriftsmarkedet, og du vil ha en viktig rolle i en sterk salgsorganisasjon bestående av dyktige og engasjerte medarbeidere i tillegg til salgs- og forretningsstøtte og øvrige fag. Stillingen rapporterer salgsdirektør i Mitsubishi Electric.

Ansvarsområder og oppgaver:

  • Salg- og markedsledelse: Du vil være en del av ledergruppen for salg og marked i Norge. Målsetningen er fortsatt sterk vekst og styrking av merkevaren. Du vil ha resultatansvar for avdelingen.
  • Overordnet ansvar for nasjonale rammeavtaler: Du vil være kontaktpunkt for rammeavtalekunder, i samarbeid med salgsavdelingen, samt ha en viktig rolle i forhandlinger av årsavtaler o.l.
  • Utvikling av kundeportefølje: Du vil arbeide aktivt for å øke etterspørselen etter våre produkt, f.eks. mot forhandlere og installatører.
  • Personalansvar: Du vil lede, utvikle og følge opp avdelingens ansatte iht. faglige mål og planer, samt utvikle opplærings- og utviklingsplaner for alle ansatte.
  • Andre oppgaver: Du vil representere Mitsubishi Electric i ulike sammenhenger, samt sørge for egen faglig utvikling i takt med endrede krav i bransjen.

Vi søker deg som selv har lyktes i lignende bransje. Du bør ha teknisk bakgrunn og relevant erfaring. For å lykkes i rollen mener vi du må evne å utfordre og overbevise. Du må være samlende og kommunisere like godt med alle typer mennesker. Og ikke minst må du evne å sette handling bak strategier.

Vi tilbyr en trygg og solid arbeidsplass. Du får konkurransedyktige betingelser, bonus og firmabil – og en rolle i et globalt selskap med lokal selvstendighet, og du skal lede et team med svært god bransjeerfaring.

Greit å vite:

  • Søknadsfrist: 29.05.24
  • Jefferson Wells bistår oss i rekrutteringen. Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Dag Haavardsen i Jefferson Wells. Mobil: 970 78 748 eller epost: dag.haavardsen@jeffersonwells.no

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Jefferson Wells sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Stillingsinfo

Frist29. mai 2024

Kontaktperson


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse

Industrier


Se flere stillinger fra Jefferson Wells

Jefferson Wells leverer konsulent- og rekrutteringstjenester innen ledelse, teknologi og økonomi. Vi tiltrekker oss spesialister med kvalifikasjoner og ferdigheter som bidrar til å skape verdi for våre kunder. Selskapet er landsdekkende med kontorer i Oslo, Kristiansand, Bergen, Stavanger og Trondheim. Navnet er nytt, men vår historie i det norske markedet strekker seg tilbake til 1973. Jefferson Wells er en del av ManpowerGroup. Jefferson Wells leverer morgendagens ledere og spesialister. Les mer på jeffersonwells.no