Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

R&D Senior Ingeniør

Drives du av å skape nye og innovative software produkter?

ABBOslo4. oktober 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Siri Aulund

Rådgiver

siri.aulund@jeffersonwells.no

Herman Lund Nordli

Rådgiver IT-Rekruttering

Drives du av å skape nye og innovative software produkter? ABB søker R&D ingeniør til utvikling av Simulation produkter.

Stillingstittel: R&D Senior Ingeniør (Software Utvikler & System Arkitekt)

ABB er globalt markedsledende innen Distributed Control Systems (DCS), en pallplass vi har hatt i 23 år. ABB leverer også løsninger for digital tvilling for DCS produktene, og i forbindelse med videreutviklingen av Simulation produktene, søker vi en software utvikler til å bli en del av vårt Simulation team.

Dine nye ansvarsområder

I denne rollen vil du være en del av vårt tverrfaglige team med sterk erfaring og kompetanse innen produktutvikling, software teknologi og prosess. Hos oss vil du få en ledende rolle i utviklingen av Simulation software produkter samt design av systemarkitekturen for produktene, tilpasset vår nye generasjon kontrollsystem. Dette innebærer å følge med på valg av teknologi, verktøy og metoder i kontrollsystemet. Rollen tilbyr en høy grad av ansvar, variasjon, problemløsning og tekniske utfordringer, som du vil løse gjennom tette samarbeid i teamet.

Stillingen er en del av ABB business area Process Automation, i divisjon Energy Industries. Stillingen rapporterer til linjeleder i Simulation teamet.

Din bakgrunn og erfaringer

Vi ser etter deg som alltid søker måter å utvikle og forbedre produkter og løsninger. Du skaper engasjement og ønsker å delta i et fellesskap. Som en del av et R&D-miljø er du nysgjerrig og tar utfordringer på strak arm, samtidig som du føler deg komfortabel med å jobbe med ideer og konsepter for å så gjennomføre disse i praksis.

Vi tror du vil lykkes i vårt team dersom du har erfaring med smidig software utvikling og testing, systemarkitektur, og samtidig ønsker å jobbe med strategi og veikart. For å oppnå dette ser vi etter deg som har høyere utdanning innen et eller flere relevante fagområder, som robotikk, kybernetikk, datavitenskap eller lignende. Om du i tillegg har tidligere erfaring med simuleringssystemer anser vi det som en fordel, men dette er ikke et krav.

Vi utvikler i:

  • C++/C#
  • OPC UA
  • Web frontend/backend
  • Containerteknologi
  • Azure tjenester

Ettersom ABB har engelsk som forretningsspråk, ser vi etter deg som behersker både skandinavisk og engelsk godt, muntlig og skriftlig.

Mer om oss

Vi vil sørge for at du får god domenekunnskap innen vårt produktområde.

Som en del av ABB vil du jobbe i et internasjonalt miljø med mange muligheter for videreutvikling.

Det vi tilbyr deg er en fleksibel arbeidstid, med faglige dyktig medarbeidere i en bedrift preget av fellesskap og mangfold. Du vil få gode utviklingsmuligheter hos oss hvor du vil delta på kurs og seminarer gjennom året. Våre lyse og moderne lokaler ligger på Fornebu, med tre gode kantiner, flere kaffebarer og treningsfasiliteter. Vi tilbyr selvfølgelig gode lønns-, pensjons- og forsikringsbetingelser.

Vårt kontor: Snarøyveien 30, 1360 Fornebu

Kjekt å vite

Skulle du ha noen spørsmål om stilling eller prosess, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Jefferson Wells:

  • Siri Aulund / tlf. 478 00 825 / siri.aulund@jeffersonwells.no, eller;
  • Herman Lund Nordli / tlf. 921 29 120 / herman.lund.nordli@jeffersonwells.no

Vi er opptatt av mangfold og inkludering i selskapet vårt, og oppfordrer alle kandidater til å søke. Søknader behandles fortløpende, så ikke vent til frist med å søke. Vi ser frem til å høre fra deg.

Obs! Vi gjennomfører bakgrunnssjekk gjennom Semac ved tilbud.

Stillingsinfo

Frist4. oktober 2023

Kontaktpersoner


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra ABB

ABB er et ledende globalt teknologiselskap som driver omstillingen av samfunnet og industrien for å oppnå en mer produktiv og bærekraftig fremtid. Gjennom å koble programvare til sine produkter innen elektrifisering, robotisering, automatisering, motorer og omformere, skaper ABB løsninger som løfter teknologiens muligheter til nye høyder. ABBs fremgang bygger på mer enn 130 års teknologisk lederskap og drives fremover av rundt 105 000 talentfulle medarbeidere i over 100 land.

ABB i Norge er en del av den verdensomspennende ABB-gruppen som har hovedkontor i Sveits. ABB har virksomhet over hele landet med ca. 1900 ansatte, og en årlig omsetning på rundt 7 milliarder kroner i 2020. Teknologi, produkter og systemer fra ABB er i bruk over hele verden.