Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgiver VVS

Vi ser etter en engasjert VVS-ingeniør som brenner for faget, og som ønsker å jobbe i Mo i Rana.

Multiconsult ASAMo i Rana17. mars 2024
Søk her

Kontaktperson

Lars Erik Drevvatne

Seksjonsleder

+47 918 07 904

Multiconsult er godt etablert i Helgeland og Salten med omlag 50 dyktige medarbeidere fordelt på kontorene i Bodø og Mo i Rana.

Avdelingen Helgeland&Salten er i stor vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen flere fag. I denne omgang ser vi etter en engasjert VVS-ingeniør som brenner for faget, som ønsker å jobbe i Mo i Rana.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

Arbeidshverdagen i en av Norges mest attraktive rådgiverbedrifter

I rollen som rådgiver VVS vil du få muligheten til å ta del i et bredt utvalg av prosjekter, fra en-faglige oppdrag til store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Vi står foran nye spennende prosjekter innen bygg, eiendom og industri, og ser derfor etter dyktige medarbeidere som kan bistå i disse prosjektene.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til rådgivning og prosjektering av VVS-tekniske løsninger. Basert på interesse og kompetanse er det i tillegg også muligheter for å ta på seg oppgaver innen:

 • Energi- og miljørådgiving
 • Digital utvikling
 • Salgs- og markedsarbeid
 • Tilbudsledelse
 • Oppdragsledelse

Vi ønsker å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling. Sammen vil vi finne de arbeidsoppgavene som du har størst interesse for.

Bli en del av muliggjøringskulturen i Multiconsult

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om å tørre å være nyskapende, tenke stort og bidra til bærekraftige løsninger for kundene våre og for samfunnet. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en person med gode samarbeidsegenskaper, som drives av å finne gode, kostnadsbesparende og bærekraftige løsninger på våre kunders utfordringer? Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter.

Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Relevant utdanning fra bransjen, fagskole, høyskole eller universitet.
 • Minimum 5 års erfaring.
 • Erfaring fra rådgiverbransjen, entreprenørsiden eller tilsvarende.
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner.
 • Erfaring med Revit og BIM er en stor fordel.

Hva mer kan vi tilby deg?

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og -utvikling.
 • Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger samt aksjespareprogram.
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeidere.
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid.
 • Firmahytter.

Litt mer om oss

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et kompetansenettverk med mer enn 300 VVS-rådgivere rundt om i landet.

Arbeidssted for stillingen er i Mo i Rana som sorterer under avdeling Helgeland&Salten. Her finner man ca. 50 medarbeidere med kompetanse og erfaring innen ulike fag og forretningsområder.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Ytterligere informasjon:

Før ansettelse i Multiconsult vil du bli bedt om å fremlegge gyldig bevis på bestått høyere utdannelse, herunder fagbrev, bachelor-, master- og doktorgrad. Vi anbefaler derfor at du legger ved disse dokumentene i søknaden din. Med gyldig bevis menes fagbrev og vitnemål. Er hele, eller deler av, utdanningen din gjennomført i utlandet kan du bli bedt om å legge frem bevis på HK-dir.-godkjent utdanning (Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse). Les mer om automatisk og profesjonsgodkjenning av utdanning her.

Videre gjør vi oppmerksomme på at arbeidsspråket i Multiconsult er norsk. Våre prosjekter krever god forståelse for norske regelverk og prosedyrer, og det er derfor en forutsetning at du behersker språket, både muntlig og skriftlig, med mindre noe annet er spesifisert i stillingsutlysningen.

Stillingsinfo

Frist17. mars 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Lars Erik Drevvatne

Seksjonsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Multiconsult ASA

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.