Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgiver vannkraft

Relativt fersk byggingeniør eller på siste året på mastergraden?

Sweco NorgeBergen30. desember 2023
Søk her

Kontaktperson

Kristian Rommetveit Dahl

Avdelingsleder

kristian.rommetveit.dahl@sweco.no

Nøkkelord

DamDamanleggByggingeniørRIBJunior

Er du interessert i store krefter og konstruksjoner? Ønsker du å bidra til energisikkerhet og til en bærekraftig fremtid? Da er en karriere innen damkonstruksjoner veien for deg!

I Bergen er vi 400 dedikerte samfunnsbyggere som jobber på tvers av fagfelt for å finne innovative og smarte løsninger til kundene våre. Vi ser nå etter en målrettet og ambisiøs kandidat til vår Vannkraft-satsning. Historien til Sweco Norge startet med vannkraftutbygging, og vi har fremdeles et av landets største miljø innen vannkraft og damsikkerhet. Hos oss vil du få en sikker og interessant arbeidsplass hvor du vil bli satset på. Du vil bli en del av byens største konstruksjonsmiljø med over 50 byggingeniører som arbeider sammen for å løse kundens utfordringer.

Vi kan love deg givende arbeidsdager med prosjektering og planlegging av damanlegg over hele landet. Arbeidet innebærer spennende befaringer i vassdrag og damanlegg på Vestlandet og ellers i Norge, og du vil på sikt kunne få muligheten til å arbeide på prosjekter i utlandet. I tillegg til egen mentor og opplæring i Sweco, vil du få kurset Damsikkerhet II på NTNU som er obligatorisk for alle som vil jobbe mot faggodkjenning i NVE.

Nå gleder vi oss stort til å ønske nettopp DEG velkommen for å styrke vårt allerede godt etablerte fagmiljø innen Vannkraft.

Vi tror vi ser etter deg med følgende bakgrunn:

  • Mastergrad innen konstruksjon
  • Tilhørighet til Bergen og omegn
  • Liker skreddersøm bedre enn copy-paste
  • Ønsker å satse målrettet mot faggodkjenning på betong og/eller fyllingsdammer

For å lykkes som nyutdannet rådgiver i Sweco tror vi at du:

  • Tar ansvar og får ting til å skje
  • Har god faglig forståelse
  • Har gode analytiske evner
  • Viser entusiasme og er positiv i møte med utfordringer

På tvers av våre mange kontorer og fagmiljøer lover vi deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og kolleger som både inspirerer og hjelper deg. I Sweco har vi flere aktive bedriftsidrettslag, et humorlag som arrangerer utflukter og begivenheter på tvers av organisasjonen og ikke minst et fagmiljø i verdensklasse! Videre lover vi konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi byr også på fri i romjul og påske i tillegg til 5 ukers ferie – det fortjener du!

Oppstart vil være senest høsten 2024, men gjerne tidligere om den rette kandidaten søker.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsinfo

Frist30. desember 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Kristian Rommetveit Dahl

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Sweco Norge

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.