Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgiver Vann og Avløp

Opplev spenningen ved å bygge fremtidens Infrastruktur!

Asplan ViakRisør og/eller Arendal20. august 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Christina Hurtig

+47 917 96 720

Jon Øystein Dalsmo

Regionleder infrastruktur sør

For oss er det viktig å trives i jobben. Vi er stolt av våre ansatte og hva vi oppnår. Som et av landets ledende konsulent selskap innen rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirma ser vi nå etter VA-ingeniør til vårt kontor i Risør, eventuelt Arendal.

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vår visjon er å være den fremste arena for samfunnsutvikling. Vi leter nå etter en engasjert og faglig dyktig fagperson innen vann- og miljøteknikk til vårt kontor i Risør, eventuelt Arendal som ønsker å ta del i vår visjon. Her blir du en del av en gruppe på 13 medarbeidere innen infrastruktur og prosess. Du vil få spennende og varierte arbeidsoppgaver med mening. Kompetanseutvikling er viktig for oss, og hos oss vil du og få muligheten til å utvikle deg gjennom blant annet faglig nettverk og kurs.

I dag er det 5 medarbeidere ved Risørkontoret, som jobber innen vann- og miljøteknikk, bygg og plan, for både offentlige og private oppdragsgivere. Kontoret ligger i flotte omgivelser på Krana, Sagjordet. I tillegg er det faglig og sosial tilhørighet til Arendalskontoret, med alle faggrupper.

Vi ser for oss at dine viktigste arbeidsoppgaver vil blant annet være:

  • Overordnet planlegging og detaljprosjektering for vann-, avløp- og overvannsløsninger
  • Utarbeide beskrivelser og konkurransegrunnlag
  • Prosjekterings- og fagansvar i tverrfaglige prosjekter
  • Prosjekt- og byggeledelse av VA-prosjekter

Vi ser etter deg som er sivilingeniør eller ingeniør innen vann- og miljø, gjerne med 5-10 års erfaring fra VA-faget. Du har erfaring innenfor prosjektering av VA-anlegg og bruk av prosjekteringsverktøy. Gode kommunikasjonsevner på norsk, både muntlig og skriftlig er essensielt.

For å lykkes i rollen må du være engasjert, initiativrik og ansvarsbevisst. Du har gode samarbeidsegenskaper og evner til å bygge relasjoner internt og eksternt på tvers av fag. Du er selvstendig og trives med høy grad av frihet under eget ansvar.

Vi tilbyr deg sjansen til å være med å forme et samfunn i endring. En signifikant del av vår omsetning i Asplan Viak går til innovasjon og utvikling – hvorav du har mulighet til å være grunder, med oss i ryggen.

I tillegg til et godt arbeidsmiljø tilbyr vi også:

  • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen.
  • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å sende oss en søknad – På grunn av sommerferie kan det ta noe tid før du hører fra oss. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsinfo

Frist20. august 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktpersoner

Christina Hurtig

Jon Øystein Dalsmo

Regionleder infrastruktur sør


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.