Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgiver Teleteknikk

Avdeling Bane søker rådgiver teleteknikk for baneprosjekter

RambøllOslo, Bergen, Trondheim eller Tønsberg1. september 2023
Søk her

Kontaktperson

Pål Ytrehus Ibrekk

Fungerende seksjonsleder for jernbaneteknikk

paal.ibrekk@ramboll.no

Vi søker deg som har høyere utdanning innen telekommunikasjon eller elektronikk, og har en fremoverlent og lærevillig innstilling. Vi inviterer deg til å ta i bruk dine analytiske evner, fagkunnskap og samarbeidsevne i en stilling hvor du får faglig ansvar for teleteknisk design i samferdselsprosjekter.

Arbeidssted primært Oslo, Bergen, Trondheim eller Tønsberg, men annet kan også avtales.

Er du vår nye rådgiver tele? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Bli en del av vår baneavdeling

Avdelingen har rundt 35 medarbeidere, et godt miljø med jevnlige sosiale samlinger og fokus på tverrfaglig samarbeid og utvikling. Avdelingen er i hovedsak samlet på Skøyen i Oslo og i Trondheim, men vi har også medarbeidere ved flere andre lokasjoner ellers i landet.

Rambøll har fra før et godt etablert fagmiljø innenfor telefaget, med erfaring fra noen av Norges største samferdselsprosjekter som f.eks. Follobanen, CBTC-prosjektet til Sporveien, Narvik stasjon, Nittedal stasjon, samt en rekke større og mindre stasjons- og anleggsprosjekter i alle planfaser.

Vi deltar også som eneste rådgiver på Jernbanedirektoratets KVU om utvikling av FRMCS, arvtageren til GSM-R på det europeiske jernbanenettet. Fremover har vi flere spennende baneprosjekter, blant annet nye Bybanen i Bergen til Åsane.

Som del av Rambølls internasjonale fagnettverk for Telekom vil du også ha muligheten til å dele erfaringer med kolleger fra store deler av verden, og det er også muligheter for å delta i internasjonale baneprosjekter.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Prosjektering av telesystemer i tverrfaglige baneprosjekter
  • Design av fiber- og transmisjonsnett, samt radiosystemer
  • Design av systemer for kundeinformasjon; infoskjermer og høyttaleranlegg
  • Datanettverk og adgangskontrollsystemer
  • Utforming av 3D BIM-modeller og tegning i CAD
  • Representere faget i tverrfaglige koordineringsmøter

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din er en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre.

I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Høyere utdanning innen teleteknikk eller elektronikk.
  • Relevant arbeidserfaring med kommersielle eller baneorienterte telesystemer. God og relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk.

I denne rollen vil det være en fordel om du også evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kolleger på en god måte.

Stillingen gir gode muligheter for faglig utvikling i form av kurs, sertifiseringer og deltakelse i faglige fora. Vi er opptatt av at våre medarbeidere skal oppleve kontinuerlig læring og utvikling.

Faglig kompetanseutvikling kan tilpasses dine egne interesser og ønsker.

Vi har et godt sosialt miljø, fleksibel arbeidstid og samarbeider på en åpen og uformell måte. Du får stor faglig frihet, med mulighet til å styre din egen arbeidshverdag.

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3200 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 01.09.2023.

Vi er også i en prosess med ansettelse av ny seksjonsleder for vår seksjon for jernbaneteknikk i Oslo. Det vil være mulig å kombinere disse stillingene.

Har du spørsmål? Kontakt fungerende seksjonsleder for jernbaneteknikk, Pål Ytrehus Ibrekk på paal.ibrekk@ramboll.no eller Tlf: +47 986 22 032

Stillingsinfo

Frist1. september 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Pål Ytrehus Ibrekk

Fungerende seksjonsleder for jernbaneteknikk


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!