Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgiver Teknisk sikkerhet

Er du vår nye rådgiver innen teknisk sikkerhet og risikostyring?

Norconsult ASSandvika eller Tønsberg7. mai 2023
Søk her

Kontaktperson

Gro Aanesland Dahle

Gruppeleder

Gro.Aanesland.Dahle@norconsult.com

Et av Norges største fagmiljøer innen sikkerhet ønsker flere erfarne rådgivere innen teknisk sikkerhet. Ønsker du å arbeide med teknisk sikkerhet og risikostyring i spennende vekstområder som industri og fornybar energi er Norconsult stedet for deg! Vi kan tilby interessante og utviklende roller i spennende oppdrag i et godt arbeidsmiljø.

Avdeling Sikkerhet har i ca. 40 medarbeidere med kontorplass i Sandvika, Tønsberg og flere andre steder i Norge. Vi har en fin blanding av yngre og eldre medarbeidere, både nyutdannede og personer med lang og bred erfaring. Vi har et sterkt fagmiljø innen teknisk sikkerhet og arbeider med spennende og varierte prosjekter. Den siste tiden har vi jobbet med mange prosjekter knyttet til produksjon og transport av hydrogen, ammoniakk og andre energibærere.

Vi søker primært etter rådgivere med relevant erfaring. Nyutdannede kandidater vil imidlertid også bli vurdert.

Dine arbeidsoppgavervil blant annet være:

 • Å formulere krav til tekniske sikkerhetsløsninger og barrierer som prosjekteringsunderlag
 • Detaljprosjektering av sikkerhetssystemer som: passiv- og aktiv brannbeskyttelse, nødavstengningssystemer, tennkildekontroll, brann- og gassdeteksjon, områdeklassifisering, brannskiller, rømning og redning, mm.
 • Gjennomføre risikoanalyser (som f.eks. HAZID og QRA)
 • Risikostyring i prosjekter
 • Ivareta rollen som prosjektleder for risikovurderinger eller disiplinleder innen teknisk sikkerhet
 • Konsekvensberegninger i forbindelse med design og risikoanalyser (brann, gasspredning, eksplosjon)

Som rådgiver hos oss vil du inngå i tverrfaglige prosjekteringsgrupper ved mindre og større prosjekter innen ulike industrier. Vi er ofte med fra tidligfase og i flere faser som gjør at vi kan påvirke løsningene og påse at sikkerheten blir ivaretatt gjennom prosjektets livsløp. Dette gjør at de tiltakene vi foreslår som resultatet av våre analyser er vi også med på å vurdere og implementere i design.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her: https://www.norconsult.no/radgiverne/

For oss er det viktig at du:

 • Har relevant høyere utdanning som mastergradsnivå eller bachelorgrad med relevant erfaring.
 • Bidrar aktivt i tverrfaglige team, samtidig som du arbeider selvstendig og tar ansvar for gjennomføring av planlagte leveranser
 • Har erfaring med brannsikkerhet og/eller teknisk sikkerhet, herunder design og vurdering av tekniske sikkerhetsløsninger
 • Har god forståelse av prosjekteringsprosessen og gjerne erfaring fra forskjellige prosjektfaser
 • Har gode evner til samarbeid og relasjonsbygging
 • Trives i rådgiverrollen og har lett for å knytte kontakter
 • Har god muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk og engelsk

Hos oss får du:

 • Store og varierte faglige utfordringer med mulighet til å utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere
 • Påvirke sikkerhet og pålitelighet i prosjekter innenfor markedsområder som industri og fornybar energi, med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger
 • Tverrfaglig og sterkt fagmiljø med samarbeid innen flere ulike fagområder
 • Mulighet for å påvirke og delta aktivt i utviklingen av det faglige miljøet
 • Unikt og svært godt arbeidsmiljø med sosiale aktiviteter og arrangementer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag, tilgang til bedriftshytter m.m.
 • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser med bonusordning
 • 11 uker sommertid (arbeidstid 7 timer pr. dag), samt fri jul og påske i tillegg til ordinær ferie
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, inkludert helseforsikring og bedriftshelsetjeneste
 • Fleksibilitet ift. arbeidssted; vi har 70 kontorer på ulike lokasjoner i hele Norge

Arbeidssted:

Fortrinnsvis i Sandvika eller Tønsberg, men vi har 70 kontorer i hele Norge som også kan vurderes.

Ved spørsmål kontakt gruppeleder Gro Aanesland Dahle på telefon 46 74 85 20 eller avdelingsleder Sondre Stette på telefon 900 42 075.

Innsendelse av søknad:

Søknadsbrev med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er elektroniske søknader som blir behandlet. Kvalifiserte søkere vil bli vurdert fortløpende.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 600 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Stillingsinfo

Frist7. mai 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Norconsult AS

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 000 medarbeidere fordelt på over 130 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse.