Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgiver slokkeanlegg

Multiconsult ASABergen7. juni 2023
Søk her

Kontaktperson

Thomas Hagenes

Seksjonsleder VVS Vest

+47 414 62 699

Multiconsult Norge AS avdeling Bygg og Industri i Bergen er i stor vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kapasitet innen rådgivning og prosjektering av sprinkler- og slokkeanlegg. Vi ser i den forbindelse etter en erfaren eller nyutdannet rådgiver/ingeniør slokkeanlegg.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet landsdekkende kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.
Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som ingeniør slokkeanlegg vil du få muligheten til å ta del i både små, store, komplekse og tverrfaglige prosjekter innen bygg og industri.
Hos oss vil du få en viktig rolle i en gruppe som jobber med sprinkleroppdrag for hele landet, og for alle Multiconsult sine kontorer. Vi jobber sammen med kunder innenfor privat og offentlig sektor, og våre oppdrag spenner fra leilighetsbygg til store, komplekse industriprosjekter. Oppdragene varierer fra enkeltfaglige- til multidisiplin-prosjekter.

Stillingen byr på varierte arbeidsoppgaver innen rådgivning, planlegging og prosjektering. Typiske arbeidsoppgaver vil være:

 • Rådgivning
 • Prosjektering og hydrauliske beregninger
 • 3D Modellering (Revit)
 • Tverrfaglig koordinering (Eks. Solibri)
 • Lage arbeidstegninger til byggeplass
 • Kvalitetssikring
 • Oppfølging

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en person med solid gjennomføringsevne, gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, er strukturert og pliktoppfyllende, er initiativrik og faglig engasjert? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Ønskede kvalifikasjoner kan være:

 • Kompetanse, erfaring og interesse for prosjektering av slokkeanlegg
 • Erfaring med BIM/DAK, og da hovedsakelig Revit, Magicad og Solibri
 • FG-900 sertifisert
 • Gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner på norsk og engelsk
 • Ingeniør eller sivilingeniør. Erfaring kan kompensere for formalkompetanse

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og utvikling
 • En god balanse mellom arbeid og fritid
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeidere, og derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
 • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken, samt fleksibel arbeidstid
 • Firmahytter rundt omkring i hele landet

LITT MER OM OSS

Avdeling Bygg og Industri omfatter mer enn 100 rådgivere med kompetanse innen elektro, VVS, konstruksjoner, bygningsfysikk, akustikk og brann. Våre medarbeidere arbeider primært med rådgivning og prosjekteringsoppdrag fra tidligfaseutredninger til detaljprosjektering og oppfølging i byggefase innenfor bygg- og eiendomsmarkedet, industri og samferdsel.

Til seksjon VVS er vi er på jakt etter en ny medarbeider som er nyutdannet eller har erfaring med sprinkler- og slokkeanlegg. VVS består i dag av 27 faglig dyktige medarbeidere, hvorav fem jobber med arbeidsoppgaver knyttet til sprinkler.
Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med:
Seksjonsleder VVS Thomas Hagenes, tlf: 41462699, thomas.hagenes@multiconsult.no

eller

Ronny Samuelsen, tlf; 97573955, ronny.samuelsen@multiconsult.no

Stillingsinfo

Frist7. juni 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Thomas Hagenes

Seksjonsleder VVS Vest


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Multiconsult ASA

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.