Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgiver /seniorrådgiver

Vil du være med og sikre demokratiet i Norge? Vi søker utvikler!

StortingetOslo13. august 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Thomas Werenskiold

Seksjonsleder

+47 917 51 264

Kjetil Granlien

Seniorrådgiver

Stortinget er en spennende virksomhet med ambisiøse mål om digitalisering og modernisering i årene fremover. Virksomheten i Stortinget støttes i dag av avanserte IT-løsninger, samtidig som videre digitalisering har høy oppmerksomhet.

Arbeidsoppgaver

Som utvikler vil du jobbe i team med kolleger, fokusere på å videreutvikle våre løsninger som er under kontinuerlig endring basert på vårt arkitekturmåbilde, og samtidig lære mer om våre løsninger. I seksjonen fokuserer vi på kontinuerlig læring og forbedring. Vi har en portefølje med varierte utviklingsoppgaver og jobber tett med det interne teknologimiljøet. Som utvikler vil du ha en viktig rolle i vårt team.

Arbeidsoppgavene innebærer å være en viktig støtte til produkteier, prosjektleder og tjenesteansvarlige, og du vil være sentral i valg av tekniske løsninger i forvaltning og prosjekter. Du vil delta i design og utvikling av robuste og sikre tjenester i Stortingets mest sentrale løsninger.

Vi ser etter deg som har ønske om å videreutvikle deg selv som programmerer i vår avdeling, bidra til å styrke og videreutvikle vårt fagmiljø, slik at vi sammen kan utvikle de beste løsningene for Stortinget. Andre oppgaver kan forekomme som en naturlig del av teamarbeid.

Kvalifikasjoner

For stillingen kreves det relevant høyere utdanning, minimum på bachelornivå. Relevant erfaring som utvikler kan kompensere for utdanningskravet. Vi ønsker deg som har erfaring innen fullstack C# .net programmering, fortrinnsvis backend. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk. Det er en fordel om du har jobbet med tjenesteorienterte løsninger i løpet av de siste årene.

Vi ser etter en en utvikler, gjerne senior, med relevant erfaring med bl.a. tjenesteorientert arkitektur og skyløsninger.

Den som ansettes, må kunne sikkerhetsklareres til nivå konfidensielt.

Personlige egenskaper

Som person tror vi du er nøyaktig, liker utfordringer og er løsningsorientert. Du kombinerer en analytisk tankegang med en praktisk tilnærming. Andre oppfatter deg som åpen, samarbeidsvillig og pålitelig, og du kommuniserer effektivt med alle nivåer i en organisasjon. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

Hvorfor Stortinget:

Med flotte lokaler i Oslo sentrum tilbyr Stortinget en utmerket mulighet til å få innsikt i virksomheten mens du bruker ekspertisen din innen utvikling. For den rette kandidaten tilbyr stillingen en attraktiv plattform for faglig og personlig utvikling. Vi er en trygg og solid arbeidsplass med varierte arbeidsoppgaver, konkurransedyktige betingelser og gode muligheter for karriereutvikling. Vi er opptatt av din utvikling og tilbyr fagdager og kurs.

Vi er fleksible i forhold til hjemmekontor, samtidig som vi ser verdien av at teamet også sitter sammen. Vi har også 7,5 timers arbeidsdag inkludert lunsj og redusert arbeidstid i sommermånedene. I tillegg vil du få mulighet til å trene i arbeidstiden.

Stillingene lønnes som rådgiver/seniorrådgiver i lønnsspennet kr 692 400–919 200 per år avhengig av kvalifikasjoner. Fra lønnen trekkes 2 % til innskudd i Statens pensjonskasse. For stillingene gjelder seks måneders prøvetid.

Stortinget er opptatt av mangfold, og ønsker å være en arbeidsplass som speiler befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Stortinget legger arbeidsforholdene til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

I samsvar med offentleglova kan en søker offentliggjøres selv om han/hun har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Vedkommende vil i så fall bli varslet og gitt anledning til å trekke søknaden.

Spørsmål om stillingen kan rettes til seksjonsleder Thomas Werenskiold telefon 917 51 264 eller seniorrådgiver Kjetil Granlien telefon 930 06 340.

Søknad og CV skal fortrinnsvis sendes elektronisk via denne siden "Søk stillingen" innen 13. august 2023. Før søknadsfristens utløp kan attester og vitnemål eventuelt ettersendes per post til Stortingets HR-seksjon, 0026 Oslo. Attester og vitnemål returneres ikke.

Her er lenke til vår personvernerklæring https://www.stortinget.no/personvern-rekruttering

Personvernerklæringen gir deg informasjon om hvordan Stortinget behandler dine personopplysninger når du søker jobb hos oss.

Stillingsinfo

Frist13. august 2023

Kontaktpersoner

Thomas Werenskiold

Seksjonsleder

Kjetil Granlien

Seniorrådgiver


Stillingstyper

Fast ansettelse,Hybrid

Industrier


Se flere stillinger fra Stortinget

Stortingets administrasjon har som formål å organisere og utvikle det parlamentariske arbeidet, og legge til rette for at stortingsrepresentantene kan ivareta sine verv. Vi formidler kunnskap om folkestyret og Stortingets virksomhet, og vi tar vare på Stortingets bygninger, historiske verdier og kunst.

Stortingets administrasjon er organisert i 7 avdelinger og har rundt 500 medarbeidere.

Våre verdier er «hjelpsom, ansvarlig, pålitelig og åpen».