Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Rådgiver prosjektadministrasjon

Vi ønsker å rekruttere flere rådgivere til vår avdeling på Innlandet!

Sweco NorgeKongsvinger12. juli 2024
Søk her

Kontaktperson

Frank Olsen

Gruppeleder PA

frank.olsen@sweco.no

Nå inviterer Europas største ingeniørvirksomhet en erfaren rådgiver innen prosjektadministrasjon om bord for å styrke vår posisjon ytterligere.

Hos oss gjør du en forskjell. Prosjektadministrasjon er et av Swecos satsingsområder, og nå ønsker vi å rekruttere flere rådgivere til vår avdeling på Innlandet. Som rådgiver på Innlandet blir du en sentral ressurs for å befeste Swecos posisjon i en spennende region, med høye ambisjoner for å bli en attraktiv region for ny industri. Vi har kontorer på Kongsvinger, Hamar, Lillehammer og Gjøvik. Du vil bli en viktig bidragsyter innen faget prosjektadministrasjon. Vi har mange pågående prosjekter og mange spennende foran oss. Vi er godt i gang med vår lokale satsning på prosjektadministrasjon med over 60 dedikerte medarbeidere, og nå trenger vi deg på laget. Vi har løpende og tett samarbeid, samt sterkt faglig forankring til vårt prosjektadministrative miljø nasjonalt. Du vil jobbe tett sammen med dyktige kolleger, samarbeidspartnere og våre kunder. Vi gjennomfører prosjekter for offentlige aktører, entreprenører og privatkunder. Denne gangen ser vi spesielt etter deg som vil arbeide sammen med våre dyktige medarbeidere ved vårt kontor på Kongsvinger.

Vi har et flott arbeidsmiljø preget av samhold, positivitet og lagspill, og med deg på laget ønsker vi å styrke vår kapasitet og kompetanse. Hos oss møter du sosiale og åpne kolleger som jobber med varierte oppgaver, alt fra lokale prosjekter til store, nasjonale prosjekter. Arbeidsoppgavene har stor faglig bredde og vi samarbeider tett med andre fagområder, men du får også anledning til å dykke ned i smalere problemstillinger. Din viktigste jobb blir å følge kundene tett og sørge for at vi leverer avtalt kvalitet til riktig tid og kostnad. Vi er sterkt tilknyttet øvrige regioner på Østlandet.

Hos oss vil du utvikle deg. I Sweco verdsetter vi medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Du er åpen, oppmerksom og engasjert, og du ønsker å bidra til å styrke vår identitet som faggruppe. Vi setter stor pris på reflekterte kolleger med egne meninger, som kan være aktive bidragsytere innenfor sine fagfelt.

Dine viktigste arbeidsoppgaver og roller vil være:

 • Prosjektledelse
 • Byggeledelse
 • Prosjekteringsledelse
 • SHA-koordinator
 • Prosjektstyring
 • Prosjektadministrative oppgaver
 • Å bidra i utviklingen av prosjektadministrasjon som fagområde på Innlandet
 • Å komme med innspill i ulike faser for prosjekter innen bygg og infrastruktur for både private og offentlige kunder
 • Bistand i tilbudsarbeid og markedsføring
 • Bidra i prosjekter hvor flere kontorer og fagområder er involvert

Og vi ser for oss at du har følgende bakgrunn:

 • Sivilingeniør/Master eller Ingeniør/Bachelor
 • God kjennskap til bygg- og anleggsbransjen
 • Erfaring fra anlegg og/eller byggeplass
 • Gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig
 • Erfaring innen prosjektadministrasjon, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Vi lover deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og ikke minst et inspirerende arbeidsmiljø! Vi tilbyr videre fem ukers ferie + fri i romjul og påske, sosiale arrangementer og gunstige forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn og gode kontorlokaler.

For spørsmål eller en uforpliktende prat kan du kontakte gruppeleder Frank Olsen på telefon 924 57 705.

Vi gleder oss til å høre fra deg! Søknader vil vurderes fortløpende.

Stillingsinfo

Frist12. juli 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Frank Olsen

Gruppeleder PA


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Sweco Norge

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.