Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgiver lønn

Fantastisk mulighet - ikke nøl med å søke hvis du er fersk i arbeidslivet!

Statens vegvesen Tromsø5. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Espen Skogly Olsen

Leder

+47 957 59 388

Om stillingen

Vi har en ambisjon om å være Norges beste lønnsenhet, og nå er vi på jakt etter forsterkninger til teamet vårt. Er du klar for en spennende karriere i en av landets fremste fagmiljøer på lønn, da kan du være den vi leter etter. Dette er en unik mulighet til å bli en del av et dedikert team og forme fremtidens lønnsfunksjon i Statens vegvesen!

Vi søker to initiativrike og nøyaktige rådgivere til vår lønnsavdeling i vakre Tromsø. Dette er en fantastisk mulighet for nyutdannede, så ikke nøl med å søke hvis du er fersk i arbeidslivet. Vi ønsker å se din entusiasme og vilje til å vokse sammen med oss! Har du erfaring innenfor vårt område, vil vi selvsagt også høre fra deg, hvis du oppfyller våre krav til kvalifikasjoner og personlig egenskaper.

Arbeidsoppgaver:

Som vår nye rådgiver på lønn, vil du ha varierte og spennende oppgaver, blant annet:

 • Administrasjon av lønnsprosesser, lønn fra A-Å
 • Håndtering av tidsregistrering og fraværsoppfølging
 • Koordinering av turnusplaner
 • Behandling av reiseregninger og refusjoner fra NAV
 • Bruk av Excel eller tilsvarende programvare for databehandling
 • Digitalisering av lønnsprosesser og bidrag til kontinuerlig forbedring
 • Brukerstøtte og opplæring for ansatte og ledere i Statens vegvesen
 • Delta i prosjektarbeid, samt arbeid med intern opplæring/kurs
 • Saksbehandling innenfor fagområde
 • På sikt være fagansvarlig

Kompetansekrav

 • Minimum 3 års utdannelse fra høgskole eller universitet innen relevant fagområde. Omfattende og relevant erfaring innenfor aktuelt fagområde kan kompensere for manglende formell utdannelse
 • Erfaring med Excel eller tilsvarende programmer
 • Evne til å forstå og anvende relevant juridisk praksis knyttet til fagområdet
 • God på kommunikasjon, samt god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra HKDIR

Personlige egenskaper:

Vi ser etter en person som er proaktiv, systemorientert og digitalt kompetent. Du bør være selvdrevet og i stand til å ta initiativ for å forbedre våre lønnsprosesser. Det er viktig at du er systematisk, nøyaktig og har et sterkt fokus på kvalitet i ditt arbeid. Vi ønsker at du bidrar til å gjøre Statens vegvesen sin Lønnsenhet til landets beste, og at du har et engasjement for å levere kvalitetstjenester.

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med samfunnets nye utfordringer. Vi tar godt imot deg, og du blir en del av et fellesskap med godt arbeidsmiljø i hele landet.

Vi tilbyr deg også disse godene:

 • fleksitid og gode ordninger for avspasering
 • god pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
 • mulighet for trening i arbeidstida eller støtte til treningsaktivitet
 • gode muligheter for faglig påfyll

Lønn fra lønnstrinn 57 (kr. 557100,-) til 69 (kr. 679700,-), avhengig av kompetanse og kvalifikasjoner. Lønn fastsettes i henhold til vår lønnspolitikk.

Krav til søknaden

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte kandidater med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi kalle inn minst én søker fra hver av disse gruppene til intervju. For at du skal bli vurdert som søker i disse gruppene (bli positivt særbehandlet), må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om positiv særbehandling på arbeidsgiverportalen.

Søkerlista er offentlig

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge, tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt leder Espen Skogly Olsen tlf. +47 957 59 388

Stillingsinfo

Frist5. januar 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Espen Skogly Olsen

Leder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.