Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgiver kraftnett/nettanleggsprosjekt

Sweco NorgeBergen11. juni 2023
Søk her

Kontaktperson

Jørgen Ferstad

Gruppeleder

jorgen.ferstad@sweco.no

Som Europas største ingeniørvirksomhet tar vi stolthet i å kunne tilby alt det morgendagens samfunnsborgere vil trenge – fornybar energi, rent vann, varme boliger og bærekraftige løsninger. For å lykkes med våre ambisiøse mål er vi helt avhengig av et nært og kjært samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og mest av alt brennende engasjert i kundenes prosjekter. Nå inviterer vår konstruksjonsgruppe i Bergen en ny rådgiver om bord med erfaring fra nettanleggsprosjekt og stasjonstransformatorerer til å bli med på reisen sammen noen av landets mest fremadstormende samfunnsutviklere.

Gruppen du vil bli en del av består i dag av 12 glade rådgivere, som sammen har lang og solid erfaring fra omfattende industri-, energi- og anleggsprosjekter. Vi har et solid fotfeste i markedet, og med deg på laget sikrer vi at vi beholder og utvikler vår posisjon i det som er svært spennende tider. Vi jobber både i lokale prosjekter og i store nasjonale prosjekter. Uansett om vi leverer tjenester for store kraftselskap, kraftkrevende industri eller nettselskap, er kundens drømmer og vyer alltid det bankende hjertet i prosjektene vi tar del i.

I Sweco vil du møte en variert, fleksibel og sosial arbeidshverdag. Vi tror på inkludering, utvikling og det å være i forkant på våre prosjekter. Du er en omgjengelig lagspiller som ønsker å bidra til samholdet i gruppen. Du ser helheten i prosjektene, evner å sette deg inn i kundens behov og kommuniserer godt gjennom alle prosjektets faser. I Sweco har vi systematisert våre arbeidsprosesser samt faglige standarder for å kunne levere markedsledende tjenester til våre kunder. I kombinasjon med aktiv oppfølging og veiledning av våre medarbeidere sikrer dette utvikling av den enkelte, både faglig og personlig.

Vi lover deg spennende arbeidsoppgaver innen:

  • Rådgivning og prosjektering
  • Tilbuds- og markedsarbeid
  • Prosjekt-/prosjekteringsledelse

Vi tror at du har følgende bakgrunn

  • Sivilingeniør eller ingeniør innen konstruksjonsteknikk, eller tilsvarende
  • >3 års relevant erfaring
  • Du har god erfaring fra digitale tegnings-, modellerings- og beregningsverktøy

I Sweco Bergen lover vi deg en fleksibel arbeidshverdag, tidlig ansvar og ikke minst et inspirerende arbeidsmiljø hvor vi heier hverandre frem og hvor vi tør å utfordre hverandre. Vi tilbyr videre fem ukers ferie + fri i romjul og påske, sosiale arrangementer, gunstige forsikring- og pensjonsordninger (inkl. AFP), konkurransedyktig lønn og moderne kontorlokaler.

For spørsmål eller ved ønske om en uformell prat kan du kontakte gruppeleder Jørgen Ferstad på tlf 41697557 - vi gleder oss til å høre fra deg.

Stillingsinfo

Frist11. juni 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Jørgen Ferstad

Gruppeleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Sweco Norge

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.