Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgiver Konsekvensutredninger

Utgjør en forskjell innen fornybar energi!

RambøllOslo17. september 2023
Søk her

Kontaktperson

Tom Øyvind Jahren

Avdelingsleder Konsekvensutredninger

+47 917 59 106

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse knyttet til fornybar energi som for eksempel vindkraft, solkraft og kraftledninger i en stilling hvor du vil være med på å utarbeide søknader og konsekvensutredninger for slike prosjekter. For denne rollen trenger du forståelse for offentlige prosesser og kraftmarkedet. Er du vår nye rådgiver? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for Konsekvensutredninger

Som vår nye rådgiver blir du en del av et solid fagmiljø innen markedsområdet konsekvensutredninger i Rambøll. Rambøll har definert konsekvensutredninger som en av sine spydspisskompetanser, og vi er blant verdens ledende rådgivere innen faget. Vi jobber både nasjonalt og internasjonalt med fornybar energi og industriprosjekter. Ønsker du å jobbe med å legge til rette for ny fornybar energi i Norge? I vår globale enhet for konsekvensutredninger er vi i dag mer enn 300 eksperter innen konsekvensutredninger samtidig som vi benytter oss av fagkompetansen til hele Rambøll miljø. Globalt er Rambøll en av verdens største miljørådgivere med mer enn 2500 ansatte. I Norden og Storbritannia er Rambøll markedsledende innen Offshore wind og vi utvikler markedet i Norge.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Utarbeide søknader, konsekvensutredninger og øvrige miljøutredninger innenfor fornybar energi
 • Prosjektledelse og kundekontakt i egne og nye prosjekter
 • Myndighetskontakt
 • Tilbudsarbeid

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Mastergrad innen relevant fagtema
 • Arbeidserfaring innen fornybar energi
 • Selvgående
 • Resultatorientert, strukturert og målrettet
 • Markeds- og forretningsorientert
 • Initiativrik og utadvendt
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også er en positiv og samarbeidsorientert person som ønsker å bidra til avdelingens konkrete mål for vekst og utvikling og ønsker endringer velkommen.

Velkommen til vår divisjon for Miljø

I Rambøll utvikler vi innovative og forskningsbaserte løsninger som reduserer forurensing og bidrar til å gjenopprette naturområder. Som et av verdens ledende konsulentselskaper innen miljø og helse hjelper vi kundene våre å løse deres mest kompliserte miljøutfordringer. Slik er vi med å skape områder det er godt å leve og ferdes i.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med mer enn 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 17.09.2023. Søknader vil bli vurdert løpende.

Har du spørsmål?

Kontakt Tom Øyvind Jahren, avdelingsleder Konsekvensutredninger, 917 59 106

Stillingsinfo

Frist17. september 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Tom Øyvind Jahren

Avdelingsleder Konsekvensutredninger


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!