Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgiver

Vikariat som Revit supportrådgiver

Norconsult ASSandvika 26. november 2023
Søk her

Kontaktperson

Katrine Eisinger Drage

Seniorrådgiver

Katrine.Eisinger.Drage@norconsult.com

Nøkkelord

vikariat, revit, support, rådgiver, supportrådgiver

Norconsult vokser videre i et spennende marked. For å lykkes er vi avhengige av å kunne utnytte mulighetene ny teknologi gir oss til å jobbe smartere og mer effektivt.

Vi søker en person som vil betjene vår interne BIM support med hovedvekt på Revit i periodoen januar – november 2024. BIM support bistår brukerne med metodebeskrivelser, med å løse feil som oppstår og med ren rådgivning.

Vikariatet vil være organisert i gruppen «Engineering Applications» som er et sterkt miljø for utvikling og drift av verktøy, metode, kurs og support for prosjekteringsmiljøet i selskapet. Gruppen bistår også med BIM rådgivning i Norconsults oppdrag. Du vil bli del av en trivelig gruppe på 12 personer med kompetanse innen flere områder.

Du bør ha utdannelse som BIM-tekniker, ingeniør eller arkitekt, og må ha god kunnskap om Revit. Det er et pluss dersom du har noe erfaring med AutoCAD, Solibri, Navisworks og relevante skytjenester.

Arbeidsoppgaver

 • Betjene Norconsults interne BIM support og hjelpe selskapets brukere til en mer effektiv produksjon
 • Dokumentering av ofte stilte spørsmål
 • Drift og vedlikehold av programvare og maler

Ønskede kvalifikasjoner

 • Utdannelse som BIM-tekniker, arkitekt eller ingeniør
 • Erfaring og interesse med modelleringsprogramvare og grensesnittet mellom IT og modellering
 • Evne til å stå på i travle perioder og liker å ha kontakt med folk
 • Behersker norsk eller svensk flytende skriftlig og muntlig
 • God i engelsk

Vi tilbyr

 • Du blir del av markedets beste BIM støtteapparat innen support og opplæring for tilbudsledere, oppdragsledere, fagansvarlige og modellerere
 • En spennende arbeidsplass med mange kunnskapsrike, engasjerte og hyggelige kolleger
 • Store faglige utfordringer der du kan utvikle deg videre sammen med dyktige medarbeidere
 • Gode betingelser

Norconsult

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 000 medarbeidere fordelt på over 130 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse. (Tall pr. andre kvartal 2023)

For Norconsult er det en grunnleggende forutsetning at alle mennesker likeverdige. Målet er at våre medarbeidere skal ha de samme mulighetene til å nå sitt fulle potensial uavhengig av hvem de er eller hvordan de identifiserer seg. Et bredere spekter av perspektiver hjelper oss å forstå alle deler av samfunnet, utfordrer oss i våre oppdrag og fører til en høyere grad av innovasjon. Vi ønsker derfor medarbeidere med ulik bakgrunn og erfaring velkommen.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Vi gjør oppmerksom på at vi kun tar imot elektroniske søknader via vårt søknadssystem.

Stillingsinfo

Frist26. november 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Katrine Eisinger Drage

Seniorrådgiver


Stillingstyper

Engasjement

Industrier


Se flere stillinger fra Norconsult AS

Norconsult AS er med sine 5300 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet som er eid av de ansatte har hovedkontor i Sandvika og mer enn 96 andre kontorer i Norge og utlandet.