Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Rådgiver geoteknikk

Sweco Innlandet tar sats - bli med på miljøeventyret!

Sweco NorgeFlere lokasjoner3. mars 2024
Søk her

Kontaktperson

Asgeir Kvam

Regionleder

asgeir.kvam@sweco.no

Nøkkelord

GeofagMiljøBærekraftIngeniør

I over 100 år har Sweco bidratt til å videreutvikle det norske samfunnet gjennom banebrytende ingeniørkunst og førsteklasses rådgivning. På innlandet har vi allerede tatt en sterk posisjon i den grønne omstillingen og nå søker vi en ny rådgiver innen geoteknikk med en iboende drøm om å sikre fundamentet for morgendagens bærekraftige samfunn.

Den grønne omstillingen har gjort at vår spisskompetanse innen geoteknikk og miljørådgivning aldri har vært mer etterspurt – gruppen du vil ta plass i har hendene fulle med spennende oppdrag hvor vi er involvert i alt fra konseptutredning i tidligfase til detaljprosjektering i byggefase. Vær- og klimautfordringer blir stadig viktigere premissgivere for prosjekteringen vår, og fokus på klimarobusthet og forebygging av skredhendelser har aldri vært større. Våre geoteknikere spiller derfor en umåtelig viktig rolle i våre mange tverrfaglige prosjekt.

I Sweco Innlandet er vi ca. 120 medarbeidere på tvers av et stort antall fagområder som hver dag arbeider mot vårt felles mål om å prosjektere bærekraftige samfunn hvor det er godt å leve. Våre medarbeidere er fordelt på kontorer på Gjøvik, Hamar, Kongsvinger og Lillehammer og vi utviser stor grad av fleksibilitet knyttet til hvilke kontor du ønsker å ha som base. Du vil bli del av vår Geofag- og Miljøgruppe som opplever stor etterspørsel etter kompetanse som gruppen innehar.

Som geotekniker i Sweco vil du få stor faglig bredde i dine arbeidsoppgaver og du vil også oppleve å få et betydelig ansvar. Til gjengjeld gir vi deg også mye frihet. Vi forstår at jobben ikke er hele livet, og at du også trenger tid til å gå toppturer, lese en god bok, levere i barnehagen eller jobbe hjemmefra når du har behov for det. Derfor kan Sweco tilby en fleksibel arbeidshverdag!

Vi lover deg en spennende meny av arbeidsoppgaver, bl.a.:

  • Geoteknisk prosjektering innenfor bygg- og anleggsprosjekter
  • Geoteknisk vurdering av områdestabilitet, vurdering av skredområder
  • Planlegging, oppfølgning, tolkning og rapportering av grunnundersøkelser
  • Du har et sterkt kundefokus og er opptatt av å finne de beste løsningene for våre kunder.
  • Du benytter din faglige kompetanse og har et ønske om å styrke denne videre sammen med oss i Sweco

Vi ser for oss at du har følgende bakgrunn

  • Sivilingeniør, fortrinnsvis med spesialisering innen geoteknikk
  • >3 års erfaring innen geoteknisk prosjektering, rådgivning eller oppfølging
  • har god kompetanse på bruk av relevante dataverktøy.

På tvers av våre fire kontorer på Innlandet garanterer vi deg et engasjerende og utviklende arbeidsmiljø! Vi har et aktivt og levende bedriftsidrettslag, et humorlag som arrangerer utflukter og sosiale begivenheter på tvers av organisasjonen, og ikke minst et fagmiljø i verdensklasse. Videre tilbyr vi konkurransedyktig betingelser, svært gode forsikringsordninger, solid pensjonssparing og en sikker og pålitelig stilling i et av Europas største ingeniørvirksomheter.

For spørsmål eller en uforpliktende prat kan du kontakte regionleder Asgeir Kvam på tlf +47 450 24 612 - Vi gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsinfo

Frist3. mars 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Sweco Norge

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.