Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgiver energi og miljø

Har du en lidenskap for arbeid med bærekraft?

Asplan ViakSandvika eller Stavanger8. november 2023
Søk her

Kontaktperson

Knut Magnus Solbakken

Gruppeleder

+47 477 58 896

AsplanViak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. Energi og miljø-gruppene i Stavanger og Sandvikajobber med et bredt spekter av oppgaver knyttet til bygg og bærekraft.

Vi søker nå etter en rådgiver innen energi og miljø som brenner for å jobbe med bærekraft og miljøanalyser innen mange ulike områder. Her er det mulig for personlig og faglig utvikling.

Hva du skal gjøre:

Hos oss vil du få varierte og utfordrende oppgaver, og stor mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag og faglige utvikling. Vi representerer kompetanse over et bredt spekter, og tilbyr tjenester innen mange sektorer. Disse er i hovedsak knyttet til følgende tema:

 • Energi- og miljørådgivning for alle typer byggeprosjekter
 • Fornybar energiforsyning, solceller og grunnvarme
 • Livsløpsanalyser (LCA)
 • Klimagassanalyser
 • Miljøledelse og miljøledelsessystemer, herunder BREEAM NOR og BREEAM In Use 
 • Bærekraftsrådgivning 
 • Bygningsfysikk
 • Sirkulære bygg og ombruk

Hvem du er:

Du er en person som ønsker å jobbe med klima og bærekraft. Du har gjerne noen år med erfaring, men vi ønsker også at nyutdannede søker. Du må trives i en hektisk – med givende – jobb, med høyt tempo både på oppdrag og kundeoppfølging. Du må fungere godt i team, men også kunne ta ansvar for oppdrag alene. Du trives i åpent landskap med faglige diskusjoner og i en sosial gruppe.

Utover disse egenskapene ser vi for oss at du har:

 • Høyere utdanning innenfor energi, bygg,miljø, bærekraft
 • Gjerne noen år erfaring, men nyutdannede vil også bli vurdert
 • Selvstendighet, er løsningsorientert og initiativrik.

Viktigst av alt er lidenskapen for faget. Et brennende engasjement og motivasjon for å utgjøre en forskjell er noe som verdsettes høyt.

Og nå for det beste; Vi tilbyr deg sjansen til å være med å forme et samfunn i endring

Energi og miljø i AsplanViak teller per i dag over 60 medarbeidere. Gruppen i Stavangerbestår av 3 medarbeidere og gruppen i Sandvika består av rundt 25 personer. Ellers har vi blant annet grupper iTrondheim, Bergen og Tromsø.En rød tråd gjennom hele AsplanViak er et godt sosialt og tverrfaglig miljø. Pensjons- og forsikringsordninger er å forvente. Da vi er en stiftelse tar vi ikke ut utbytte som går tilbake til investorer. Det vi derimot gjør er å bruke 3,5% av omsetningen til innovasjon og forretningsutvikling.

Vi tilbyr i tillegg:

 • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen 
 • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer 
 • Egen forening for yngre ansatte i AsplanViak
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn
 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med stor mulighet for å påvirke egen arbeidshverdag.

AsplanViak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Høres dette ut som noe du kunne tenke deg å jobbe med? Ikke nøl med å sende oss en søknad – vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsinfo

Frist8. november 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Knut Magnus Solbakken

Gruppeleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.