Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgiver elektro

Sweco NorgeOslo10. juni 2023
Søk her

Kontaktperson

Siv Hilde Bjørkkjær

Avdelingsleder Tekniske Installasjoner

siv.hilde.bjorkkjaer@sweco.no

Er du nyutdannet innen elektro og har lyst til å jobbe med et spennende prosjekt? Da har du en enestående sjanse nå både til faglig utvikling og til å jobbe med et spennende prosjekt. Vi i Sweco er på jakt etter nye medarbeidere som er nyutdannet til å være med på detaljprosjekteringen av Nye Aker Sykehus.

Nye Aker Sykehus vil utgjøre en viktig del av Oslo Universitetssykehus HF og blir ett av Norges største byggeprosjekter dette tiåret. Sykehuset skal være et stort akuttsykehus som vil gi et moderne behandlingstilbud til befolkningen. Prosjektet vil ha et bruttoareal på omtrent 171.000 m² og vil kunne ta imot pasienter 2031.

Prosjektgruppen består av sterke fagpersoner og sammen skal vi skape et sykehus i verdensklasse med et solid fokus på bærekraftighet.

Gjennom Aker prosjektet får du mulighet til å jobbe med kompliserte tekniske anlegg, og du får nye utfordringer og muligheten til å utvikle deg. Sweco har et høyt nivå innenfor fag og prosjektgjennomføring, og har solid fokus på digitalisering og bærekraft.

Elektroressursene vil bli delt inn i team på 3-4 personer bestående av erfarne og mindre erfarne rådgivere. Her vil du få en trygg reise fra studenttilværelsen til arbeidslivet med en unik mulighet for faglig utvikling og kompetanse.

Hos oss gjør du en forskjell. Hos Sweco er det et meget bra arbeidsmiljø med et godt verdigrunnlag hvor det er stor takhøyde for å spørre og lære av hverandre. Nå ser vi etter en Rådgiver Elektro som er initiativrik og ansvarsfull. Du er glad i å jobbe selvstendig og være en del av et større team. Du trives med å få ting til å skje og finne løsninger og forbedringer.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter:

  • Rådgivning og prosjektering innen bygg-elektro.
  • Modellering i Revit
  • Bidra med positivt engasjement
  • Bidra til god kommunikasjon med øvrige prosjektdeltakere i Aker prosjektet
  • Løse sammensatte oppgaver innen eget fagområdet i prosjekter.

Dette kan du:

  • Minimum BSc / MSc innen ingeniørfag elektro
  • Beherske norsk skriftlig og muntlig. Prosjektspråket er norsk
  • Vi vil gjerne høre fra deg! For mer informasjon om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Siv Hilde Bjørkkjær på tlf 920 89 150

Vi ser frem til å motta din søknad! Frist 10.juni.

Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Om arbeidsgiveren

Sweco er ikke bare Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhet. Vi er også den mest spesialiserte. Sammen med våre kunder, og med utgangspunkt i kunnskapen til våre 20 000 arkitekter, ingeniører og andre spesialister, skaper vi løsninger som griper an urbanisering, favner digitaliseringens kraft og gjør våre samfunn mer bærekraftige.

Sted

Prosjektet har prosjektkontor som i dag er lokalisert på Skøyen. Det er en mulighet for at dette senere flyttes til byggeplassområdet på Sinsen.

Ut over dette vil arbeidssted være Sweco sitt hovedkontor i Drammensveien 260, 0283 Oslo. I juni 2024 flytter Sweco i et nytt fremtidsrettet og spesialtilpasset hovedkontor i Urtekvartalet på Grønland.

Alternativt har vi også kontorsted i Ski med ett elektromiljø.

Bli med på vår helsesatsning!

Stillingsinfo

Frist10. juni 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Siv Hilde Bjørkkjær

Avdelingsleder Tekniske Installasjoner


Industrier

Energi, elektro og elkraft,Bygg og anlegg

Se flere stillinger fra Sweco Norge

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.