Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgiver bygningsfysikk

Bli med på vår bærekraftige reise som bygningsfysisk rådgiver hos Rambøll

RambøllFredrikstad19. november 2023
Søk her

Kontaktperson

Nils André Buer

Avdelingsleder

nils.andre.buer@ramboll.no

Rambøll har lansert en strategi for 2022-2025 – «The partner for Sustainable Change» - og søker nå deg som vil være med på vår reise og arbeid mot en mer bærekraftig framtid. Som rådgiver innen bygningsfysikk (RIBfy) i Rambøll får du bryne deg på varierte arbeidsoppgaver og bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger. Vi ser etter en bygningsfysisk rådgiver som deler vårt engasjement for å skape innovative løsninger for våre kunder, sluttbrukeren og samfunnet.

Du blir en del av avdelingen for byggeteknikk i Fredrikstad

Rambølls byggavdeling i Fredrikstad er i vekst og består i dag av 18 medarbeidere. Avdelingen er fordelt på fagene brann, bygningsfysikk og konstruksjonsteknikk. På grunn av god ordretilgang trenger vi nå å styrke oss inne fagdisiplinen bygningsfysikk. Hos oss i Rambøll har vi et bra spenn i både alder og spesialkompetanse. Vi har både «superseniorer» og unge fremadstormende rådgivere.

Våre rådgivere innenfor bygningsfysikk er tett knyttet sammen via Rambøll sitt fagnettverk i Norge. Og dagens prosjektportefølje og fokus på bærekraft i samfunnet gjør det mer interessant enn på lenge.

Vi søker nå etter en ny kollega som ønsker å bidra fremover med å bygge opp et sterkt bygningsfysisk miljø lokalt i vår region. Det jobber i dag cirka 40 rådgivere innen fagfeltet bygningsfysikk i Rambøll Norge, og fredrikstadkontoret har et tett samarbeid med dette miljøet.

The Partner for Sustainable Change

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA helt siden selskapet ble grunnlagt 1945 med en visjon å være en rådgiver som både tar vare på mennesker og natur. Med den nye strategien «The Partner for Sustainable Change» setter vi stadig nye mål for å bli det ledende selskapet innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er vi sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I dag har vi 15 kontorer i Norge med til sammen 1700 eksperter som jobber flerfaglig på store og små prosjekter.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være

  • Rådgiving, mulighetsstudier, design og prosjektering
  • Beregninger, modellering og analyse innenfor energi, fukt, varme, inneklima og dagslys
  • Tilstandskartlegging, skadesaker og kontroll av prosjektering og utførelse
  • Oppdragsledelse med styring av økonomi og fremdrift

Hvem vi søker

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din er en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre.

I denne rollen bør utgangspunktet ditt være:

  • Bachelor-/Mastergrad innen bygningsfysikk
  • Minst 5 års relevant erfaring
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • Gode kunnskaper i bruk av kontorstøtteprogrammer som Word, Excel og lignende
  • Selvstendig, positiv, strukturert og ryddig

Riktig faglig kompetanse kan kompensere for kortere arbeidserfaring.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 19.11.2023

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne: Avdelingsleder Nils André Buer,+47 951 53 587 eller e-post nils.andre.buer@ramboll.no.

Stillingsinfo

Frist19. november 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Nils André Buer

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!