Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgiver bygningsfysikk

Vil du bidra til det grønne skiftet og være pådriver for bærekraftig utvikling?

Multiconsult ASAOslo12. mai 2024
Søk her

Kontaktperson

Silje Navekvien

Seksjonsleder

+47 977 15 600

Nøkkelord

BygningsfysikkRådgivningProsjekteringBygg

Nå rekrutterer vi innen bygningsfysikk – til et av landets største fagmiljøer!

Multiconsult sin seksjon for bygningsfysikk i Oslo har for tiden mange spennende oppdrag og høyt trykk, vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse og kapasitet. Vi ser i den forbindelse etter kandidater med relevant arbeidserfaring innenfor bygningsfysikk, gjerne i kombinasjon med energibruk og/eller miljø. Vår seksjon i Oslo består i dag av 12 bygningsfysikere, og totalt er vi omkring 35 bygningsfysikere i Multiconsult. Vi har et aktivt fagnettverk med mye kompetanseutveksling, hvor vi bistår hverandre på kryss og tvers i landet.

Hverdagen i en av bransjens mest attraktive arbeidsgiver

Som medarbeider hos oss vil du du bli en del av et sterkt fagmiljø som er i front på digitale arbeidsprosesser og har stort fokus på utvikling. Her får du mulighet til å delta i spennende, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Vi jobber med alle typer bygg, fra boliger til svømmehaller, og er involvert i alle faser av et byggeprosjekt. Vi samarbeider tett med mange andre fagområder i Multiconsult, blant annet seksjonene «Inneklima, energi og dagslys», «miljøledelse i bygg» og «Tilstand og bygningsvern».

Vi har mange og svært varierte oppdrag, og som bygningsfysiker hos oss kan du få oppgaver og utvikling etter dine ønsker. I tillegg tilbyr vi et stort fagmiljø med hjelpsomme og dyktige kollegaer. Noen av våre pågående oppdrag inkluderer Nye Aker Sykehus, Vikingtidsmuseet, Livsvitenskapsbygget, Fornebubanen og Ny vannforsyning Oslo.

Arbeidsoppgavene dine kan typisk omfatte:

 • Prosjektering av bygningsfysikk i alle faser for alle typer byggverk.
 • Tilstands- og skadevurderinger.
 • Ulike analyser og beregninger innenfor fukt, energi, dagslys, termisk inneklima, klimagass, livssyklusanalyse m.m.
 • Uavhengig kontroll av bygningsfysikk.
 • Oppgaver definert ut fra dine og seksjonens mål for personlig kompetanseutvikling.
 • Kontakt med våre oppdragsgivere og samarbeidspartnere.
 • Disiplin- og oppdragsledelse

Hvem ser vi etter

Vi søker etter faglig engasjerte, nysgjerrige og initiativrike personer. Du har fokus på gode leveranser, tverrfaglighet og er løsningsorientert. Du trives med kundekontakt, og kommuniserer godt med både kunder og kollegaer. I likhet med oss, så liker du å samarbeide. Du vil være en del av de hyggelige fagdiskusjonene og bidra til det gode humøret og stemningen på kontoret.

Utover dette ser vi etter følgende kvalifikasjoner

 • Erfaring som rådgiver innen bygningsfysikk.
 • Utdanning på master/siv.ing. nivå eller bachelor/ingeniørutdanning – gjerne i kombinasjon med fagbrev.

Det er et stort pluss om du har interesse for digitalisering/programmering og kjennskap til noen, eller flere simuleringsverktøy som f.eks. Flixo, Heat, Wufi, Therm, SIMIEN, IDA ICE, Rhino & Grasshopper (Visuell programmering). I tråd med tiden, utforsker vi også bruk av kunstig intelligens.

Multiconsult tilbyr

 • Et meget godt arbeidsmiljø preget av kompetente og engasjerte medarbeidere.
 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling.
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger.
 • En medeierskapsordning som bl. annet inkluderer et årlig aksjekjøpsprogram
 • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie og fri i påsken og mellom jul og nyttår.
 • Et arbeidsmiljø med fokus på det gode liv, med et aktivt bedriftsidrettslag, bedriftshytter og mange sosiale aktiviteter.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknadene løpende og gleder oss til å høre fra deg!

For mer informasjon om stillingen er det bare å ta kontakt!

Ytterligere informasjon:
Før ansettelse i Multiconsult vil du bli bedt om å fremlegge gyldig bevis på bestått høyere utdannelse, herunder fagbrev, bachelor-, master- og doktorgrad. Vi anbefaler derfor at du legger ved disse dokumentene i søknaden din. Med gyldig bevis menes fagbrev og vitnemål. Er hele, eller deler av, utdanningen din gjennomført i utlandet kan du bli bedt om å legge frem bevis på HK-dir.-godkjent utdanning (Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse). Les mer om automatisk og profesjonsgodkjenning av utdanning her.

Videre gjør vi oppmerksomme på at arbeidsspråket i Multiconsult er norsk. Våre prosjekter krever god forståelse for norske regelverk og prosedyrer, og det er derfor en forutsetning at du behersker språket, både muntlig og skriftlig, med mindre noe annet er spesifisert i stillingsutlysningen.

Stillingsinfo

Frist12. mai 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Silje Navekvien

Seksjonsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Multiconsult ASA

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.