Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgiver byggeteknikk

Ønsker du å skape morgendagens bygg?

RambøllFredrikstad19. november 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Nils André Buer

Avdelingsleder

nils.andre.buer@ramboll.no

Morten Solheim

Seksjonsleder

Rambøll har lansert en strategi fram til 2025 – «The partner for Sustainable Change» - og søker nå deg som vil være med på vår reise og arbeid mot en mer bærekraftig framtid. Som rådgiver innen byggeteknikk (RIB) i Rambøll får du bryne deg på varierte arbeidsoppgaver og bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger. Vi er ute etter deg som er åpen for nye muligheter hos Rambøll i Fredrikstad og som har min 3 års erfaring som rådgivende ingeniør.

Du blir en del av avdelingen for byggeteknikk i Fredrikstad

I avdeling Bygg har vi et sterkt fokus på samhold, trivsel og faglig utvikling. Vi har et stort tverrfaglig miljø og hos oss vil du få muligheten til å jobbe og utvikle deg i team med andre fagdisipliner gjennom tverrfaglige oppdrag. Avdeling Bygg har i dag 18 medarbeidere, og jobber med byggeprosjekter innen industri, havn og kai, undervisning, helse, næring mm. Vi har en solid kundeportefølje med mange spennende oppgaver innen både tidligfase, detaljprosjektering og oppfølging, nybygg og ikke minst en økende andel oppdrag innen ombygging og rehabilitering. Vi har behov for rådgivere med erfaring, både som fagressurser og oppdragsledere i alt fra små ombyggingsoppdrag til større industriprosjekter.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er nysgjerrig på nye utfordringer og ønsker å ta del i vårt solide fagmiljø og spennende prosjektportefølje. Bransjen er i sterk utvikling med økt fokus på digitalisering og bærekraftige løsninger. Nysgjerrighet og interesse for nye metoder for problemløsning er derfor viktig.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder

  • Prosjektering og rådgiving med vekt på stål-, plasstøpt-, prefab- og massivtrekonstruksjoner
  • Beregninger og analyser ved bruk av FEM-programvare
  • Beregning av knutepunkter i stål/prefab og seismisk prosjektering
  • 3D-modellering i Tekla og Revit
  • Oppdragsleder/fagansvarlig i prosjekter

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din er en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre.

I denne rollen bør utgangspunktet ditt være:

  • Ingeniør eller sivilingeniør konstruksjonsteknikk
  • Min. 3 års relevant erfaring etter endt utdanning
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • Gode kunnskaper i bruk av kontorstøtteprogrammer som Word, Excel og lignende
  • Selvstendig, positiv, strukturert og ryddig

Velkommen til Rambøll - The Partner for Sustainable Change

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg har vi nettopp lansert en ambisiøs strategi for de neste 4 årene, «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen våre fokusområder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Trykk på søkeknappen og last opp CV, karakterutskrift og søknad. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 19.11.2023

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med avdelingsleder Nils André Buer, mobil +47 951 53 587, e-post nils.andre.buer@ramboll.no eller seksjonsleder Morten Solheim, mobil +47 977 77 064, e-post morten.solheim@ramboll.no.

Stillingsinfo

Frist19. november 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktpersoner

Nils André Buer

Avdelingsleder

Morten Solheim

Seksjonsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!