Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgiver - brannsikkerhet

Bli med å skape brannsikkerhet som Rådgiver for Norsk Treteknisk Institutt!

Norsk Treteknisk Institutt Oslo5. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Turid Sigvartsen

avdelingsleder for Prøving og Sertifisering

+47 951 01 750

Ønsker du å være en drivkraft innen brannsikkerhet i treindustrien? Vi søker en strukturert, selvgående og imøtekommende Rådgiver som trives med å holde flere baller i luften samtidig! Din evne til å etablere sterke kunderelasjoner vil være avgjørende, og som en sentral aktør i brannsikkerhetsarbeidet vil dine faglige vurderinger være en nøkkel til suksess. Bli med oss på denne reisen og gi ditt bidrag til en sikrere fremtid i norsk treindustri!

Om stillingen

Du vil besøke bedrifter i norsk treindustri for å inspisere og vurdere brannsikkerheten på fabrikkene. Du vil identifisere potensielle risikofaktorer og mangler i eksisterende brannsikkerhetsinfrastruktur. Etter å ha gjennomført befaringene, vil du analysere risikofaktorene og utarbeide rapporter som oppsummerer dine funn. Rapportene vil inneholde konkrete anbefalninger som bedriften kan benytte direkte for å forbedre sitt brannvernarbeid. Videre vil arbeidsoppgavene dine innebære å:

  • Bidra til å videreutvikle systemet
  • Reise til bedrifter i Norge og Sverige

Hva skal til for å lykkes?

Ideell bakgrunn for å lykkes i denne rollen inkluderer erfaring fra industrielt brannvernarbeid eller HMS-arbeid. En relevant utdanning som sikkerhetsingeniør, branningeniør eller brannkonstabel vil være fordelaktig, men langvarig og solid erfaring kan veie tyngre enn utdanningsbakgrunn. Derfor oppfordrer vi deg til å søke på denne stillingen, dersom du ikke mener du treffer på alle kvalifikasjoner. I tillegg er evnen til å skrive grundige og informative rapporter også en ønsket ferdighet for denne stillingen.

Som person er du strukturert, selvgående og imøtekommende, og trives med å strukturere mengder av inntrykk og tilegnet informasjon. Du må kunne ha mange baller i luften samtidig. Ettersom du er mye ute hos kunden, er evnen til å skape relasjoner og det å være trygg i egne faglige vurderinger, egenskaper som vil gjøre at du lykkes i denne stillingen. I tillegg må du regne med en del reisevirksomhet, og det er viktig at du er punktlig og presis. I denne stillingen forventes det at du kommuniserer flytende på norsk, både i skriftlig og muntlig form.

Hva vi kan tilby deg!

Vi kan tilby deg flotte kontorer på Blindern, omringet av dyktige kollegaer i et hyggelig arbeidsmiljø. Videre vil vi kunne tilby:

  • Fleksibel hjemmekontor-ordning
  • Konkurransedyktig betingelser
  • Gunstig pensjonsordning og en rekke andre fordeler for våre medarbeidere

For nærmere spørsmål rundt stillingen, kontakt avdelingsleder for Prøving og Sertifisering; Turid Sigvartsen (tlf. +47 951 01 750).

Stillingsinfo

Frist5. oktober 2023

Kontaktperson

Turid Sigvartsen

avdelingsleder for Prøving og Sertifisering


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Norsk Treteknisk Institutt

Norsk Treteknisk Institutt er treindustriens bransjeforskningsinstitutt og har Norges ledende fagmiljø innen tre og trebruk. Gjennom forskning, innovasjon, utvikling, dokumentasjon og kunnskapsformidling skal vi bidra til konkurransedyktige løsninger i tre. Vi er 30 medarbeidere og har en omsetning på ca. 48 mill. kroner. Treteknisk holder til ved Forskningssentrene på Gaustad/Blindern i Oslo.