Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgiver Brann og sikkerhet

Bli med i Sweco som Brann- og Sikkerhetsingeniør - skap en sikrere fremtid!

Sweco NorgePorsgrunn og Sandefjord30. september 2023
Søk her

Kontaktperson

Per Amund Brekke

Seniorrådgiver

per.brekke@sweco.no

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.


Hos oss gjør du en forskjell.

Ett av Norges sterkeste miljø innen brann og sikkerhet finner du i Sweco. Du får bryne deg på spennende og krevende prosjekter sammen med over 60 brann- og sikkerhetsingeniører som jobber på tvers av landet og hjelper hverandre med å oppnå faglige og markedsmessige mål. Innenfor fagområdet Brann og Sikkerhet er ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Sarpsborg, Kristiansand og Porsgrunn. Vi har sentral godkjenning innen prosjektering og kontroll av prosjektering for brannkonsept, tiltaksklasse 3. Vi har fokus på optimale helhetsløsninger, og arbeider for å utvikle nye og mer bærekraftige løsninger. Som ansatt i Sweco får du muligheten til å være en del av et av landets fremste rådgivermiljøer innen brannteknikk. Vi har spennende prosjekter som setter høye krav til flerfaglig samarbeid. Du vil få gode muligheter for faglig utvikling gjennom vår fokus på karriereveier for alle ansatte.


Vi har en rekke interne utviklingsprogram, og vi er opptatt av at du skal lykkes og få utvikle deg hos oss. Vi søker deg som tar ansvar og får ting til å skje. Du er god til å samarbeide og har godt humør, også i krevende situasjoner. Som brannrådgiver i Sweco Vestfold Telemark blir du en sentral ressurs for å befeste Swecos posisjon i ett av våre mest kompetansetunge, spennende, og ikke minst naturskjønne regioner. Fra våre kontorer i Porsgrunn, Seljord, Notodden og Sandefjord (ny 2022) er vi stolte av å tilføre kunnskap, konkurransekraft og bærekraftige løsninger til våre kunder. Kontoret er en pådriver for industriens grønne skifte med leveranser til CO2 rensing, hydrogenproduksjon, batteriproduksjon, fremstilling av sjeldne jordarter m.m.

Vi ser for oss at kontorsted for denne stillingen vil være Porsgrunn eller Sandefjord

Dine arbeidsoppgaver

 • Prosjektering og utarbeidelse av brannkonsept
 • Deltakelse i tverrfaglige prosjekter
 • Befaring og tilstandsvurderinger av eksisterende bygg
 • Brannteknisk tegning og modellering (DAK, Revit)
 • Branntekniske beregninger og simuleringer (FDS, Pathfinder, Pyrosim, ARGOS og C-Fast og en rekke egenutviklede beregningsmodeller).
 • Uavhengig kontroll av brannteknisk prosjektering og utførelse.
 • Prosjektledelse, med ansvar for å gjennomføre oppdrag fra start til slutt.
 • Markedsarbeid sammen med andre fagområder.
 • Brannfaglig bistand til andre fagområder.
 • Faglig utvikling i samarbeid med fagmiljøet brann og sikkerhet i Sweco Norge
 • Kunderådgivning, prosjektledelse, utredning og produksjon innenfor brannfaget
 • Kundeansvar, alene eller sammen med andre i Sweco

Dette kan du

 • Du er utdannet innen brannfaget på bachelor- eller masternivå.
 • Du er kjent med, og har selv utarbeidet brannkonsept og branntekniske analyser innen bygg og anlegg.
 • Du har god muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk.
 • God kompetanse i bruk av relevante IT-verktøy

Vi lover deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og ikke minst et inspirerende arbeidsmiljø! Vi tilbyr videre fem ukers ferie + fri i romjul og påske, sosiale arrangementer og gunstige forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn og moderne kontorlokaler.

Kontaktperson
Per Amund Brekke
Seniorrådgiver
+47 907 28 731
per.brekke@sweco.no

Stillingsinfo

Frist30. september 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Per Amund Brekke

Seniorrådgiver


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Sweco Norge

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.