Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Rådgiver

Fremtiden er tverrfaglig, og vi trenger de beste hodene til å løse utfordringene sammen!

Norconsult ASKristiansand1. mars 2024
Søk her

Kontaktperson

Lars Kristian Neby

Gruppeleder

Lars.Kristian.Neby@norconsult.com

Rådgiver vannkraft og vassdragsteknikk

Norconsult har ett av de største fagmiljøene i Norge/Skandinavia og vi har kontorer i alle deler av landet. Vår tilstedeværelse gjør at vi forstår lokale behov, samtidig som vår samlede kompetanse gjør at vi kan løse alle prosjekter uansett størrelse.

Norconsult sitt vassdragsmiljø i Kristiansand er en del av avdelingen Dam og Vassdrag ved vårt hovedkontor i Sandvika og utgjør Norges største fagmiljø innenfor planlegging, prosjektering og rehabilitering av dammer og vannkraftverk i Norge og utlandet.

Tenker du på langsiktig utvikling og spesialisering innen betong- og/eller fyllingsdammer eller hydrologi/hydraulikk, og ønsker å ta del i å utvikle vårt fagmiljø i Kristiansand, kan du være den rette for oss.

Vi har høye ambisjoner og idealer innen bærekraft, digitalisering og samarbeid, og inspireres av å koble dette sammen med kundene sine behov, slik at vi kan komme frem til den optimale leveransen for det aktuelle prosjektet.

I Norconsult får du hyggelige og dyktige kolleger, og du blir en del av et tverrfaglig rådgivermiljø med høy kompetanse og utfordrende oppgaver. Vi er gjennom våre dyktige medarbeidere og gode systemer svært godt rustet til å møte det digitale skiftet, noe som gir gode utviklingsmuligheter i konsernet. Norconsult finner løsninger gjennom samskaping og bruk av digitale verktøy, og er ledende innen gjennomføring av heldigitale og tegningsløse prosjekter. Vi har fokus på bærekraftige løsninger, og satser spesielt på kompetanseheving av våre medarbeidere innen dette temaet.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag: Bli kjent med våre rådgivere - Norconsult

Arbeidsoppgaver vil være:

 • Nybygg, rehabilitering og revurdering av betong- og fyllingsdammer
 • Prosjektering av kraftstasjoner, med tilhørende infrastruktur og komponenter
 • Flomberegninger / dambruddsbølgeberegninger / hydraulikk / CFD-beregninger
 • Flomsikringstiltak i vassdrag
 • Prosjektledelse, prosjekteringsledelse og evt. byggeledelse

For oss er det viktig at du:

 • Er sivilingeniør (MSc.) eller ingeniør (BSc.) innen byggeteknikk
 • Har relevant praksis og min. 3 års erfaring, gjerne fra rådgiver, entreprenør eller kraftselskap
 • Har interesse for konstruksjonsteknikk og/eller geoteknikk og vassdragsteknikk
 • Har gode fremstillingsevner på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
 • Har gode samarbeidsevner og evne til å formidle kunnskap til andre
 • Evner å arbeide selvstendig

Hos oss får du:

 • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag
 • Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger
 • Godt arbeidsmiljø og sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi
 • Mulighet til å bidra på internasjonale prosjekter
 • Fleksibel arbeidstid
 • Fri i romjulen og påskeuken, samt sommertid
 • Konkurransedyktige lønns- og ansettelsesbetingelser
 • Bonus knyttet til selskapets resultat
 • Aksjeprogram for eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift
 • Fadderordning og kompetanseutviklingsplan
 • Godt sosialt miljø med studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

Innsendelse av søknad:

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat med gruppeleder for Dam og vassdrag - Kristiansand, Lars Kristian Neby tlf. +47 454 01 313

Norconsult

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 000 medarbeidere fordelt på over 130 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse. (Tall pr. andre kvartal 2023).

For Norconsult er det en grunnleggende forutsetning at alle mennesker likeverdige. Målet er at våre medarbeidere skal ha de samme mulighetene til å nå sitt fulle potensial uavhengig av hvem de er eller hvordan de identifiserer seg. Et bredere spekter av perspektiver hjelper oss å forstå alle deler av samfunnet, utfordrer oss i våre oppdrag og fører til en høyere grad av innovasjon. Vi ønsker derfor medarbeidere med ulik bakgrunn og erfaring velkommen.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Vi gjør oppmerksom på at det kun er elektroniske søknader som blir behandlet.

Stillingsinfo

Frist1. mars 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Norconsult AS

Norconsult AS er med sine 5300 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet som er eid av de ansatte har hovedkontor i Sandvika og mer enn 96 andre kontorer i Norge og utlandet.