Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgiver akustikk

Rådgivere innen akustikk med fokus på bærekraft og nyskapende løsninger!

RambøllTrondheim28. august 2023
Søk her

Kontaktperson

Ferry Smits

Avdelingsleder Spesialfag Bygg

ferry.smits@ramboll.no

Hvordan skaper vi gode lydforhold som bare en naturlig del av bygget? Hvordan finner vi innovative løsninger for akustikk som er holdbare og tar bedre vare på naturresursene? Som vår nye rådgiver akustikk vil du sammen med dyktige kollegaer være med å svare på disse spørsmålene for våre kunder og prosjektenes sluttbrukere.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Da anbefaler vi deg å legge inn en søknad eller bare kontakte oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Nå leter vi etter flere rådgivere innen akustikk i Trondheim!

Det faglige akustikkmiljøet i Rambøll er meget sterkt, med lang historie og solid kompetanse. Nå søker vi etter et bredt spekter av faglig bakgrunn og erfaring:

  • Vi søker deg som er nyutdannet, med bachelorgrad eller mastergrad innen akustikk, musikkteknologi, lydteknikk eller annen relevant fagbakgrunn
  • Vi søker deg som har noen års erfaring og er klar for å få mer ansvar i prosjekter, med all støtten du trenger underveis fra flinke kolleger
  • Vi søker deg som er senior, som har lang erfaring og føler deg klar for nye utfordringer, enten i form av nye prosjekttyper, ønsker et større, mer tverrfaglig miljø eller bare trenger en forandring

For Rambøll kommer bærekraft først!

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. Hele vår strategi for de kommende er basert på å utvikle oss og prosjektene våre i mest mulig bærekraftig retning. Vi skal være "Partneren for bærekraftig endring"! Innen akustikk fokuserer vi på sosial bærekraft, ombruk og hvordan vi kan minimere karbonavtrykk. Det betyr at vi prioriterer hvilke kunder og prosjekter vi satser på, og at vi trenger medarbeidere som tør å tenke nytt og tørr å utfordre etablerte løsninger.

Sjekk ut hvordan vi jobber med bærekraftig akustikk!

Bli en del av vårt tverrfaglige fellesskap

På Trondheimskontoret jobber det rundt 360 dyktige og engasjerte medarbeidere med ulike bakgrunner fordelt på alle ingeniør- og arkitektfag innen bygg, industri og samferdsel.

Og så har vi et knallbra arbeidsmiljø! Faglig og personlig utvikling for den enkelte medarbeider er helt avgjørende for at vi skal kunne tilby innovativ og helhetlig rådgiving til våre kunder, og ikke minst for at vi skal trives på jobb. Vi har en meget aktiv humørgruppe som sørger for et variert tilbud av sosiale aktiviteter sammen med andre Rambøllere, med blant annet quiz-kvelder, klatring, skiturer og masse mer.

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 eksperter, og globalt er vi nærmere 17 000 kolleger som hver dag jobber for å gjøre verden litt bedre gjennom vår rådgiving. Det store miljøet gir oss mulighet til å jobbe med alle tenkelige prosjekter og problemstillinger, om vi sitter i Bergen, New York eller Mumbai. Og det at vi til sammen har erfaring med det aller meste, drar nytte av i våre lokale prosjekter.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon.

Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 28.08.23. Grunnet sommerferie i juli, behandler vi søknadene i august.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne Ferry Smits, Avdelingsleder Spesialfag Bygg, ferry.smits@ramboll.no, +47 926 21 784.

Stillingsinfo

Frist28. august 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Ferry Smits

Avdelingsleder Spesialfag Bygg


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!