Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgiver akustikk

Brenner du for akustikk, støy og vibrasjoner?

RambøllOslo25. februar 2024
Søk her

Kontaktperson

Vegard Wøllo

Seksjonsleder akustikk

vegard.wollo@ramboll.no

Nøkkelord

AkustikkStøyVibrasjoner

Har du et ønske om å bidra til å skape gode lydforhold i fremtidens samfunn? Hvordan finner vi innovative løsninger for akustikk som er holdbare og tar bedre vare på naturresursene? Ønsker du en rolle i et globalt selskap som skal være kundens partner for bærekraftig endring?

Hvis du synes at dette høres spennende ut kan denne stillingen være den perfekte muligheten for deg. Bli med i avdeling for spesialfag- bygg i Oslo som vår nye rådgiver akustikk, og hjelp oss å komme nærmere en bærekraftig fremtid.

Din nye stilling

Som vår nye rådgiver akustikk vil du få utvikle deg gjennom spennende prosjekter. I samarbeid med gode kollegaer vil du få du en unik mulighet til å utvikle ditt fagområde og menneskene rundt deg. Det faglige akustikkmiljøet i Rambøll er meget sterkt, med lang historie og solid kompetanse. Nå søker vi etter et bredt spekter av faglig bakgrunn og erfaring.

Dine hovedoppgaver og fremste ansvarsområder vil være:

 • Rådgiving og prosjektering
 • Akustiske beregninger og modelleringer
 • Lyd, støy og vibrasjonsmålinger
 • Oppdragsledelse med styring av økonomi og fremdrift
 • Fagansvarlig pådriver for utvikling og innovasjon innen ditt fagområde

Teamet ditt

Du vil være del av seksjon for akustikk i Oslo, som er en del av avdeling for spesialfag- bygg med et tverrfaglig team av engasjerte kollegaer. Avdelingen for spesialfag- bygg i Oslo har 57 medarbeidere, derav 10 akustikere, og et godt etablert fagmiljø. Vi har et utstrakt samarbeide med våre fagmiljøer i Trondheim, i tillegg til kollegaer i Danmark, Sverige, Finland, England og øvrige kontorer. Totalt er vi opp mot 100 akustikere i Rambøll-systemet som deler informasjon, kunnskap, erfaring og prosjekter via våre nettbaserte nettverk. Vi har vært og er for tiden engasjert i flere større og utfordrende byggeprosjekter, som eksempelvis Operaen i Kristiansund, rehabilitering av Gamle Deichmanske bibliotek, Campus NTNU, Bybanen i Bergen, samt en rekke større samferdselsprosjekter for Vegvesenet, Nye Veier og Bane NOR.

I tillegg til å være best på oppdragsgjennomføring er vi også er opptatt av faglig utvikling, sosialt samhold og at arbeidshverdagen tilpasses dine behov og ønsker. Kontoret vårt er sentralt plassert på Skøyen i Oslo, med moderne fasiliteter. Rambøll tilbyr en fleksibel og god løsning for hjemmekontor og fleksitid. Begynner du hos oss vil du få din egen fadder og nærmeste leder vil i samarbeid med deg utvikle karriereplanen din. Vi har felles fagløft gjennom seminarer, fagdager og studieturer. Det sosiale livet på kontoret ivaretas av våre humørgrupper.

Om deg

Hos Rambøll er vi opptatt av å støtte din utvikling, både faglig og personlig. Du vil få tett oppfølging slik at du raskt kommer inn i rollen og selskapet. Vi ser etter deg som er en engasjert, inkluderende person og som samarbeider med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kollegaer på tvers av kompetansemiljøene i Rambøll. For denne rollen trenger du høyere utdannelse, helst erfaring fra tilsvarende jobb, samt et ønske om å utvikle deg selv videre innen fagfeltet akustikk.

Vi har definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter som et utgangspunkt for videre utvikling:

 • Relevant utdannelse fra høyskole eller teknisk universitet på masternivå, innen akustikk, musikkteknologi eller annen relevant fagbakgrunn
 • Markeds- og forretningsorientert
 • Å tenke strategisk og kunne forenkle problemstillinger
 • Innovativ og en rollemodell for dine kollegaer

I denne rollen vil det være en fordel om du også har erfaring, forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden.

Vi søker deg som har noen års erfaring og er klar for å få mer ansvar i prosjekter, eller deg som er senior med lang erfaring og føler deg klar for nye utfordringer, nye prosjekttyper og et mer tverrfaglig miljø.

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fleksible arbeidsforhold med mulighet for fjernarbeid/hjemmekontor
 • Private helse- og livsforsikringer

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Søknadsfrist: 25.02.2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Hvis du lurer på noe kan du gjerne kontakte Vegard Wøllo, seksjonsleder akustikk. Tlf. +47 416 69 273, email vegard.wollo@ramboll.no.

Rambøll i Norge

I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist25. februar 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Vegard Wøllo

Seksjonsleder akustikk


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!