Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgiver

Er du en erfaren og serviceinnstilt IT-medarbeider som ønsker en spennende og variert arbeidsdag?

Statens vegvesen Stavanger10. mars 2024
Søk her

Kontaktperson

Torbjørn Svein Sundby

Seksjonssjef

torbjorn.sundby@vegvesen.no

Er du den vi ser etter?

«Vi søker deg som er motivert for å jobbe med IT og mennesker, og som holder deg oppdatert på teknologi utviklingen. Lokal IT har ansvar for 2.linje teknisk brukerstøtte, IT-utstyr på brukernes kontorplass og IT-infrastruktur i våre lokaler. Vi er opptatt av å levere høy kvalitet, god service og brukervennlige løsninger. Du vil ha ansvar for å yte god brukerstøtte til våre kunder, samt forvalte og drifte IT-utstyret og infrastrukturen i våre lokaler. Du vil også være en viktig rådgiver på IT-tekniske spørsmål i forbindelse med team og prosjektarbeid.

Seksjonen Lokal IT nordvest er en del av avdeling Brukernær IT består av fire seksjoner som sørger for en mest mulig optimal IT-hverdag for etatens sluttbrukere. Lokal IT nordvest er en brukerstøtteenhet på 15 kunnskapsrike medarbeidere fordelt på ni kontorsteder. Vi leverer tjenester knyttet til 2. linje teknisk brukerstøtte, IT-utstyr på brukernes kontorplass og IT-infrastruktur på kontorlokasjonene. Stillingen har kontorsted Stavanger, og reising internt i Rogaland fylke i forbindelse med arbeidsoppgavene må påregnes.

Arbeidsoppgaver

Som medarbeider på Lokal IT leverer du tjenester til våre kontorsteder i Rogaland fylke.

Du vil blant annet jobbe med

 • 2. linje brukerstøtte og service
 • Forvaltning av IT-utstyr til ansatte og lokal drift av infrastruktur; skrivere, nettverk og servere
 • Teknisk rådgiver for landsdekkende oppgaver
 • Rådgiver på IT-tekniske spørsmål, for eksempel ved etablering og ombygging av kontorlokaler
 • Deltakelse og rådgivning i team og prosjektarbeid

Kvalifikasjoner

 • IT-utdanning fra universitet eller høgskole (min. 3 år), eller annen relevant utdanning som er nødvendig for å dekke stillingen
 • Tre års relevant arbeidserfaring er en fordel
 • Førerkort klasse B

For kandidater med sterk og allsidig forståelse for de aktuelle fagområdene, og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra HKDIR (https:hkdir.no/utdanning-fra-utlandet).

Arbeidsoppgavene krever at du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk.

Vi tror du...

 • er god på kundeservice og kommunikasjon med mennesker med ulik kompetanse og fagbakgrunn
 • har god IT-teknisk forståelse, er opptatt av ny teknologi, læring og kontinuerlig forbedring
 • evner å jobbe selvstendig, strukturert og effektivt
 • tar initiativ og ser etter stadig forbedring og utvikling innen arbeidsfeltet
 • har godt humør, og er opptatt av å bidra til et godt arbeidsmiljø

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med samfunnets nye utfordringer. Vi tar godt imot deg, og du blir en del av et fellesskap med godt arbeidsmiljø i hele landet.

Vi tilbyr deg også disse godene:

 • fleksitid og gode ordninger for avspasering
 • god pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
 • mulighet for trening i arbeidstida eller støtte til treningsaktivitet
 • gode muligheter for faglig påfyll
 • Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Aktuelle kontorsteder for stillingen vil være: Stavanger

Om søknadsprosessen

Krav til søknaden

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte kandidater med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi kalle inn minst én søker fra hver av disse gruppene til intervju. For at du skal bli vurdert som søker i disse gruppene (bli positivt særbehandlet), må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om positiv særbehandling på arbeidsgiverportalen.

Søkerlista er offentlig

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge, tar vi kontakt med deg.

Kontaktperson

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved henvendelse til seksjonssjef Torbjørn Svein Sundby, tlf. +47 413 34 973, e-post torbjorn.sundby@vegvesen.no. Ta kontakt for en hyggelig prat!

Stillingsinfo

Frist10. mars 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Torbjørn Svein Sundby

Seksjonssjef


Stillingstyper

Fast ansettelse,Offentlig

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.