Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgiver

Rådgivende ingeniør bygg

RambøllLillehammer21. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Andreas Haugom

Seksjonsleder

andreas.haugom@ramboll.no

Hvordan kan vi skape bærekraftige bygg som tåler fremtidens klima? Ønsker du å skape løsninger som er holdbare, ikke bruker unødvendige ressurser og tar vare på menneskers livskvalitet? Har du et iboende engasjement og ønske om å utvikle? Ved vårt kontor på Lillehammer ønsker vi å finne deg som deler vårt engasjement for å svare på disse spørsmålene og er klar for å ta det neste steget i karrieren. Sammen med deg skal vi bygge opp et større fagmiljø innenfor bygg og konstruksjon lokalt. For den rette kandidaten kan stillingen derfor tillegges en rolle som lokal faglig leder for bygg- og anleggsteknikk.

Hvis du synes at dette høres spennende ut kan denne stillingen være den perfekte muligheten for deg. Bidra inn i vårt tverrfaglige miljø på Innlandet som vår som vår nye Rådgivende Ingeniør bygg/konstruksjon, og hjelp oss å komme nærmere på en bærekraftig fremtid.

Din nye stilling

Som vår nye Rådgivende Ingeniør Bygg/konstruksjon vil du ha en nøkkelrolle i våre oppdrag hvor vi bistår våre oppdragsgivere med å sørge for bærekraftige bygg- og anlegg. Fra vårt kontor på Lillehammer samarbeider vi på tvers av hele landet og du vil ha tett tilknytning til våre rådgivere innen bygg/konstruksjon over hele Norge. I Rambøll setter vi sammen de beste teamene til hvert enkelt prosjekt, det gjør at du vil få jobbe både med viktige lokale og nasjonale prosjekter.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Prosjektering, rådgivning og oppfølging av betong-, stål- og trekonkstruksjoner i nybygg/ombyggingsprosjekter innen bygg og anlegg
 • Deltagelse i tverrfaglige team
 • Utarbeidelse av BIM-modeller, FEM-analyser, tegninger, beskrivelser og anbudsgrunnlag
 • Befaringer og tilstandsvurderinger
 • Tett samarbeid med entreprenører, byggherrer og samarbeidspartnere
 • Prosjekterings- og oppdragsledelse, fagansvar

Teamet ditt

Du vil være del av vårt tverrfaglige kontor på Innlandet som består av ca. 45 medarbeidere fordelt på fagområder som VVS, elektro, brannsikkerhet, samferdsel, landskapsarkitektur, miljø, arealplan, bygg, SHA, bygge- og prosjektledelse etc. Vi jobber med både lokale utbygginger og de aller største nasjonale prosjektene innenfor bygg, samferdsel, infrastruktur, energi og miljø. Vi holder til i hyggelige, romslige lokaler i Lillehammer sentrum i umiddelbar nærhet til skysstasjonen. Her trives vi veldig godt og har et spesielt godt arbeidsmiljø, som gjenspeiles i resultatene fra vår årlige medarbeiderundersøkelse, der kontoret på Innlandet har toppresultater å vise til flere år på rad. Vår humørgruppe arrangerer jevnlig sosiale sammenkomster og aktiviteter felles for hele kontoret.

Om deg

Hos Rambøll er vi opptatt av å støtte din utvikling, både faglig og personlig. Du vil få tett oppfølging slik at du raskt kommer inn i rollen og selskapet. Vi har definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter som et utgangspunkt for videre utvikling:

 • Relevant utdannelse innenfor bygg/konstruksjon (Master/Bachelor)
 • Relevant erfaring fra prosjekterende virksomhet
 • Engasjement og pågangsmot til å bidra i utvikling og oppbygging av et sterkt fagmiljø lokalt
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
 • Kompetanse og erfaring innen BIM-prosess og verktøy

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fri med lønn alle virkedager mellom jul og nyttår, samt tirsdag og onsdag i påskeuken
 • Fleksibel arbeidshverdag med mulighet for hjemmekontor
 • Konkurransedyktige lønns- og ansettelsebetingelser

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter. Hvis du lurer på noe eller ønsker å vite mer om stillingen kan du gjerne kontakte seksjonsleder Andreas Haugom for en hyggelig prat. Epost: andreas.haugom@ramboll.no, telefonnummer: +47 957 61 968

Søknadsfrist: 21.01.2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Rambøll i Norge

I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist21. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Andreas Haugom

Seksjonsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!