Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgivende ingeniør VVS

Kan du tenke deg et svært godt arbeidsmiljø med kompetente kolleger?

RambøllBergen14. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Mari Pleym

mari.pleym@ramboll.no

Ønsker du å være en med å utvikle morgendagens bærekraftige løsninger? Vil du være en bidragsyter til utviklingen av Bergen og Vestland med bærekraft i fokus?

Hvis du synes at dette høres som deg eller blir du nysgjerrig, kan denne stillingen være den perfekte muligheten. Bidra inn i tekniske systemer Bergen som vår som vår nye Rådgivende ingeniør VVS, og hjelp oss å komme nærmere på en bærekraftig fremtid.

Din nye stilling

Som vår nye Rådgivende ingeniør VVS vil du bli en sentral deltaker i vårt dedikerte team som jobber med spennende, tverrfaglige prosjekter i Bergen, og med en mulighet for å delta i prosjekter i andre deler av landet. Blant våre oppdrag er byggetrinn 5 Bybanen og rammeavtaler med Statnett. Vi gir deg muligheten til å påvirke, utvikle og bidra til å skape bærekraftige og innovative løsninger innen VVS.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Prosjektering av komplette VVS anlegg i bygg herunder bruk av 3D og BIM/Revit
 • Være en sparringspartner for andre i avdelingen
 • Utarbeidelse av beskrivelser og anbudsgrunnlag
 • Delta i prosjekt sammen med fagansvarlig VVS/være fagansvarlig i prosjekter
 • Koordinere med andre rådgivere og entreprenører
 • Bidra til den faglige utviklingen i avdelingen

Teamet ditt

Du vil bli en del av vårt tverrfaglige miljø i Tekniske systemers divisjon. Avdelingen i Bergen består for

øyeblikket av tre seksjoner med cirka 30 medarbeidere som ser frem til å ønske deg velkommen. Som divisjon legger vi stor vekt på innovasjon og har en spennende utviklingsgruppe som arbeider på tvers av flere lokasjoner. Vi dedikerer betydelig tid til innovasjon og utvikling. Dersom du har gode ideer og et brennende engasjement for fagutvikling, vil du finne store muligheter her.

På Rambølls kontor i Bergen jobber det for tiden omtrent 170 ansatte. I januar 2023 flyttet vi inn i våre nye lokaler i Nygaarden, som er sertifisert til BREEAM-NOR Excellent. Disse lokalene ligger sentralt i Bergen med god tilgang til offentlig transport og sykkelfasiliteter. Vår aktive sosiale gruppe arrangerer jevnlig sosiale sammenkomster felles for hele kontoret. Aktivitetsgruppen på avdelingen arrangerer ting som spillkvelder, fjellturer, quiz-kveld og tirsdagsbading.

Om deg

Vi vil støtte både personlig og faglig utvikling fra du begynner hos Rambøll slik at du raskt kommer inn i selskapet og kan vokse sammen med oss. Vi har likevel definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter for å lykkes i denne stillingen:

 • Bachelor- eller mastergrad innen VVS-fag
 • Minimum 2 års erfaring innenfor VVS-faget
 • Interesse for den digitale utviklingen som skjer i bransjen
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
 • En fordel med kompetanse innen BIM og erfaring fra programvare som Revit, Solibri mm.

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fri med lønn alle virkedager mellom jul og nyttår, samt tirsdag og onsdag i påskeuken.
 • Fleksible arbeidsforhold
 • Flotte kontorer i urbane omgivelser
 • Aktivitetsgruppe som sørger for sosiale aktiviteter året gjennom, blant annet gruppetrening
 • med PT.
 • Et svært godt arbeidsmiljø på avdelingen

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Frist: 14.01.2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din. Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte Mari Pleym, mari.pleym@ramboll.no, +47 934 27 011 for en hyggelig og uforpliktende samtale

Rambøll i Norge

I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist14. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!