Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Rådgivende ingeniør VA

Ønsker du å jobbe i et selskap som har ambisjon om å bli vannbransjens mest attraktive arbeidsgiver?

RambøllBergen7. august 2024
Søk her

Søker du en arbeidshverdag med varierte prosjekter i tett samarbeid med dyktige kollegaer fra hele Norge? Kan du tenke deg å jobbe i en avdeling med et svært godt arbeidsmiljø?

Hvis du synes dette høres interessant ut, kan denne stillingen være den perfekte muligheten. Bidra inn i avdeling vann Bergen som vår nye Rådgivende ingeniør VA, og hjelp oss å komme nærmere på en bærekraftig fremtid.

Din nye stilling

Som vår nye Rådgivende ingeniør VA vil du bli en del av vårt høyt presterende team som løser kompliserte utfordringer innenfor spennende prosjekter lokalt og nasjonalt. Vi gir deg muligheten til å påvirke, utvikle og bidra med bærekraftige og innovative løsninger innenfor vannbransjen .

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Rådgivning og prosjektering av vann- og avløpssystemer i ulike varierte prosjekter
 • Ivareta vannfaglig kompetanse i flerfaglige prosjekter
 • Bidra til den faglige utviklingen av avdelingen
 • Være en positiv bidragsyter ovenfor kunder og medarbeidere

Teamet ditt

Du vil være del av vår avdeling vann i Bergen. En avdeling som har en fin balanse av ansatte med forskjellig erfaring og kompetanse, og som stadig er i vekst. Vi har behov for flere dyktige vannrådgivere for å møte etterspørselen i markedet, og løse flere spennende prosjekter for våre nye og eksisterende kunder. Som en avdeling i et stort flerfaglig rådgivningsfirma får vi svært godt utbytte av det brede tverrfaglige nettverket Rambøll Norge tilbyr. Vi bidrar i alle faser av prosjekter, både som overordnet rådgiver og med detaljert prosjektering. I vår kundeportefølje finnes alt fra kommuner og statlige etater til industrikunder og private aktører. Samarbeid nasjonalt med andre vanningeniører i Rambøll er vi gode på! Dette gir muligheter for å jobbe i spennende prosjekter over hele landet, sikrer en god arbeidsbelastning gjennom ressursutjevning og støtte fra eksperter som sitter andre steder i landet

Om deg

Vi vil støtte både personlig og faglig utvikling fra du begynner hos Rambøll slik at du raskt kommer inn i selskapet og kan vokse sammen med oss. Vi har likevel definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter for å lykkes i denne stillingen:

 • Utdannet sivilingeniør/ingeniør innen vann- og miljøteknikk eller tilsvarende
 • Relevant erfaring fra VA-bransjen
 • Kjennskap til prosjekterings- og modelleringsverktøy som for eksempel AutoCAD, Novapoint, MIKE, HEC-RAS el.
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk (krav: B2) og engelsk

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fleksible arbeidsforhold
 • Nye flotte kontorer i det prisbelønte kontoret Nygaarden
 • Et svært godt arbeidsmiljø på avdelingen
 • Varierte og spennende oppgaver gjennom prosjekter over hele landet
 • Mulighet for internasjonalt samarbeid

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem.

Frist: 07.08.2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Rambøll i Norge

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist7. august 2024
ArbeidsspråkNorsk

Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!