Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgivende ingeniør VA

RambøllBergen3. september 2023
Søk her

Kontaktperson

Øystein Arctander Pettersen

Avdelingsleder

oystein.pettersen@ramboll.no

Vann- og avløpsnettet har aldri før hatt et større behov for utbedring og oppgradering, og Rambøll trenger flere vannrådgivere som kan bidra til utvikling av bærekraftig infrastruktur i Norges byer og tettsteder.

Rambølls vannavdeling i Bergen er i vekst og har behov for dyktige fagpersoner for å dekke den økte oppdragsmengden. Stillingen passer for deg som har noe, eller mye erfaring innen vann- og avløpssystemer og søker faglige utfordringer i et profesjonelt, men samtidig uhøytidelig arbeidsmiljø.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Klikk på søkeknappen for å legge inn en søknad eller bare kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling VANN i Bergen

Som vår nye rådgivende ingeniør VA blir du en del av år vannavdeling i Bergen, som i dag har elleve ansatte og stadig er i vekst.

Vi har behov for flere dyktige vannrådgivere for å møte etterspørselen i markedet, og løse spennende prosjekter for våre nye og eksisterende kunder. Hvert år gjennomfører Rambøll en medarbeiderundersøkelse, og i besvarelsen fra 2023 rapportere avdeling vann Bergen en imponerende tilfredshet, helt i toppsjiktet for Rambøll Norge. Undersøkelsen viser et stort engasjement for arbeidsplassen og høy trivsel. Dette skyldes at våre ingeniører løser utfordrende oppgaver med selvstendighet, samtidig som man alltid kan regne med støtte fra kunnskapsrike kollegaer.

Dine arbeidsoppgaver vil tilpasses individuelt til kompetanse, erfaring og interesse. Vi gir råd i alle prosjektfaser, noe som gjør at du kan velge både variasjon og spissing av ditt faglige arbeidsområde.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre.

I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Utdannet sivilingeniør/ingeniør innen vann- og miljøteknikk eller tilsvarende.
  • Relevant erfaring fra VA-bransjen.
  • Erfaring som byggherre eller rådgiver i VA-infrastrukturprosjekter
  • Kjennskap til prosjekterings- og modelleringsverktøy som for eksempel AutoCAD, Novapoint, MIKE, HEC-RAS el.
  • Initiativrik og ansvarsbevisst.
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk (krav: B2) og engelsk.
  • Ønsker å bidra med initiativ og glede til vårt gode arbeidsmiljø

Det vil være en fordel om du evner å tenke tverrfaglig og se det store bildet for våre prosjekter og for samfunnet. Det er også avgjørende at du er en lagspiller som forstår viktigheten av å dele kunnskap og støtte utviklingen av dine kollegaer.

Velkommen til vår Vanndivisjon

Vannavdelingene i Norge har et sammenknyttet nettverk fra Arendal i sør til Alta i nord med ca. 140 vannrådgivere. Vi jobber med blant annet med VA-infrastruktur, rensing, hydrologi og grunnvann. Nettverket er unikt når det kommer til samarbeid på tvers av kontorene i landet, både for overføring av kompetanse, innhenting av riktig kompetanse til prosjekter og for ressursutjevning. Gjennom våre årlige fagtreff og studieturer finner vi også en arena for utvikling og inspirasjon på tvers av kontorer og landegrenser.

Om Rambøll

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg har vi nettopp lansert en ambisiøs strategi for de neste 3 årene, «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen våre fokusområder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist 31.august. Vi gjør oppmerksom på at søknader behandles fortløpende.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne Øystein Arctander Pettersen, avdelingsleder VANN Bergen, +47 95739553, oystein.pettersen@ramboll.no

Stillingsinfo

Frist3. september 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Øystein Arctander Pettersen

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!