Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgivende ingeniør

Vil du være med på å transformere byggindustrien!

RambøllBergen31. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Preben Hammersland

Avdelingsleder Bygg og Spesialfag

preben.hammersland@ramboll.no

Hvordan skaper vi bærekraftige bygg som møter dagens og fremtidens krav til klimahensyn og fleksibilitet? Hvordan kan vi gjenbruke den bygningsmassen som allerede står der på en rasjonell måte som samtidig muliggjør nye bruksområder? Hvordan kommer vi fram til bedre løsninger som er holdbare, ikke sløser med ressurser og ivaretar menneskers livskvalitet? Vi ser etter en person som deler vårt engasjement for å skape bærekraftige løsninger for våre kunder og de som skal jobbe, lære og leve i byggene deres.

Vi er opptatt av å ha en variert prosjektportefølje innen bygg og industri i alle prosjektets faser, som bidrar til et stort spenn av byggteknisk kompetanse og en variert arbeidshverdag. Hos oss vil du få mulighet til å videreutvikle din spisskompetanse, samtidig som du vil få utfordret deg innenfor nye byggsegmenter og konstruksjoner.

Blant våre prioriterte prosjekter og markedsområder er

 • Bybanen BT5
 • Grønn industri – biogass, hydrogen, karbonfangst m.m.
 • Ombruk av betongelementer
 • Utviklingsprosjekter offentlige formålsbygg
 • Ombyggingsprosjekter for Helse Bergen

Høres dette interessant ut? Da håper vi at du legger inn en søknad eller bare kontakter oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Bli en del av vår Byggeteknikk-gruppe

Som Rådgivende ingeniør byggeteknikk blir du en del av vårt faglige miljø innenfor bygg og spesialfag, en avdeling som i dag består av totalt 27 dyktige rådgivere innen byggeteknikk, brannteknikk, bygningsfysikk og energi. Vi jobber med alle typer bygg og samarbeider med mange ulike fag på tvers av kontorer i Norge. En av Rambølls største styrker er vårt tverrfaglige nettverk av eksperter og rådgivere. Vi tror de mest innovative, fremtidsrettede og bærekraftige byggeprosjektene blir til gjennom tett samarbeid på tvers av fag. Du vil samarbeide med og lære av kollegaer på kontoret i Bergen, og på kontorene våre i andre steder i landet og verden. På Bergenskontoret jobber det rundt 280 dyktige og engasjerte medarbeidere med ulike bakgrunner fordelt på alle ingeniør- og arkitektfag innen bygg, industri og samferdsel – og vi fortsetter å vokse.

Og så har vi et knallbra arbeidsmiljø! Faglig og personlig utvikling for den enkelte medarbeider er helt avgjørende for at vi skal kunne tilby innovativ og helhetlig rådgiving til våre kunder, og ikke minst for at vi skal trives på jobb. Vi har en meget aktiv humørgruppe som sørger for et variert tilbud av sosiale aktiviteter sammen med andre Rambøllere, med blant annet quiz-kvelder, klatring, skiturer og masse mer.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder kan være

 • Utvikle bærekraftige, sirkulære og innovative løsninger for bygg
 • Rådgiving og prosjektering av stål-, tre- og betongkonstruksjoner
 • Bidra til den faglige utviklingen i avdelingen
 • Oppdragsledelse, fag- og disiplinansvar
 • Oppfølging av og samarbeid med entreprenører, tiltakshavere og partnere

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I takt med våre ambisjoner for vekst trenger vi flere typer egenskaper og faglige utgangspunkt, og ønsker veldig gjerne å prate med deg om du innehar én eller flere av disse:

 • Bachelor- eller mastergrad innen byggeteknikk, med fortrinnsvis 5 års erfaring eller mer
 • God kunnskap om dimensjonering av stål-, og betongkonstruksjoner
 • Erfaring med analyse
 • Erfaring med rehabiliteringsprosjekter
 • Erfaring med industriprosjekter

Vi er på utkikk etter deg som ønsker å skape gode kunderelasjoner og viser forståelse for kundens behov. En viktig del av en rådgivende ingeniørs arbeidshverdag er å være nysgjerrig og søkende etter nye løsninger med en sterk faglig forankring

Velkommen til Rambøll

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1750 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg har vi nettopp lansert en ambisiøs strategi for de neste 4 årene, «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen fokusområdene; Dekarbonisering for Net Zero Carbon; motstandsdyktige samfunn og levedyktighet; ressursforvaltning og sirkulær økonomi; og biologisk mangfold og økosystem. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 31.10.23

Har du spørsmål? Kontakt gjerne Preben Hammersland, Avdelingsleder Bygg og Spesialfag, preben.hammersland@ramboll.no, +47 482 51 960.

Stillingsinfo

Frist31. oktober 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Preben Hammersland

Avdelingsleder Bygg og Spesialfag


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!